Sambata, meciul Romaniei la EURO 2024 se vede pe terasa exterioara din Iulius Town Timisoara. Vino sa ii sustii pe tricolori! (P)

La primul meci al tricolorilor de la Campionatul European de Fotbal, timp de 90 minute, Romania a trait unele dintre cele mai intense emotii, iar finalul a fost aplaudat la unison de intreaga tara.


Emotiile au fost intense si printre numerosii timisoreni veniti sa urmareasca meciul in Iulius Town, care, in continuare, difuzeaza toate partidele de fotbal, pe terasa exterioara a food court-ului.

Sambata, echipa Romaniei va fi fata in fata cu cea a Belgiei, iar tu esti asteptat impreuna cu prietenii sa ii sustii pe tricolori!

Si cei mai mici au parte de momente pline de distractie, pentru ca in acest weekend in Iulius Gardens are loc Discoteca copiilor.

De trei ori am strigat cu totii „GOOOL”, ne-am bucurat pentru fiecare pasa, am aplaudat pentru fiecare minge aparata si ne-am imbratisat de fericire la finalul celor 90 de minute de joc dintre Romania si Ucraina. Terasa exterioara de langa food court-ul Iulius Mall s-a „transformat” intr-o tribuna a fanilor, care au trait toate emotiile la intensitate maxima.

Toate meciurile de la Euro 2024 sunt difuzate pe terasa. Sambata, de la ora 22.00, Romania joaca impotriva Belgiei, asa ca suna-ti prietenii si veniti la Iulius Mall, unde puteti sa ii sustineti pe tricolori!

Pana atunci, puteti sa va bucurati de atmosfera Euro 2024 si la celelalte partide din grupe. Consulta programul meciurilor pe pagina de Facebook a Iulius Town Timisoara!

Tot in Iulius Town are loc, in acest weekend, si Discoteca copiilor, un eveniment dedicat celor mici. Sambata, 22 iunie, de la ora 12, parintii si copii sunt invitati, in aer liber, in Iulius Gardens, pentru a face miscare impreuna cu cei mici.

Copiii vor avea parte momente distractive de dans alaturi de Beautiful Dance by Daniela – Scoala de Balet si Dans.

Duminica, de la ora 11, in food court, cei mici sunt invitati la teatru de papusi, sa descopere povestea ursului pacalit de vulpe. (Iulius Town, Departament PR, Consuela Dobos)

Leave a Reply