Din birou, la Iulius Gardens. Outdoor Office Day a transformat o zi obisnuita de lucru in prilej de socializare si sesiuni creative pentru angajatii companiilor din United Business Center Timisoara (P)

Iulius Gardens a devenit locul preferat al celor care lucreaza in companiile din Iulius Town. Sedintele productive si brainstormingul creativ au adus entuziasm celor care au petrecut Outdoor Office Day intr-o gradina urbana, animata nu doar de dorinta de a fi impreuna intr-o zi de vara, ci si de bucuria lucrului in echipa intr-un cadru care inspira.


Angajati din paisprezece companii prezente in Iulius Town si-au dat intalnire la Iulius Gardens, acolo unde au petrecut o zi de munca in zona de coworking special amenajata pe Lake Plaza.

Sesiunile de socializare, motivatia, ideile ingenioase, dar si conectarea cu natura sunt beneficiile aduse de o astfel de zi.

Iulius Gardens a devenit, pentru cateva ore, un spatiu de lucru alternativ, unde mai multi angajati ai companiilor din cladirile UBC au iesit din birouri pentru a experimenta munca in aer liber.

Si cum Outdoor Office Day este despre accesarea productivitatii intr-un mod inedit, angajatii au imbinat utilul cu placutul si s-au bucurat de sesiuni de yoga cu Manuela Anghelescu, ateliere sustinute de studentii de la Facultatea de Arte si Design din Timisoara, dar si de expozitii temporare de pictura si produse de design.

Aceste activitati au fost completate de expozitia proiectelor din concursul URBAN LINK 15′ 2024, cele mai inovative dintre ele fiind premiate de un juriu specializat, decernarea diplomelor fiind prilejul unui dialog intercultural.

#outdoorofficeday este un proiect international anual, initiat in 2019 de Nature Desks Amsterdam si are ca obiectiv evidentierea beneficiilor lucrului in aer liber. (Iulius Town)

Leave a Reply