Fostul director al Aeroportului International Timisoara, Daniel Idolu, numit oficial in Consiliul de Administratie al TAROM

Daniel Idolu, fostul director al Aeroportului International Timisoara, a fost numit oficial in Consiliul de Administratie la TAROM, dupa ce autoritatile statului au decis sa inlocuiasca mandatele provizorii cu mandate legale pe patru ani.


Boagiu Anca Daniela, Barca Iuliana Cristina, Sasarman Monica, Iordache Costin Ionut, Marcu Mirel Alexandru, Ursu Mihaita si Idolu Iulian Daniel au primit mandate pe patru ani in functia de administrator in Consiliul de Administratie TAROM, incepand cu 15 iunie 2024, potrivit unui anunt al TAROM.

„Urmarind reglementarile privind guvernanta corporativa a intreprinderilor publice (OUG 109/2011) AGA stabileste mandate de 4 ani pentru administratorii numiti, cu o indemnizatie fixa lunara bruta in valoare de 12.500 lei, numai daca cuantumul acesteia se incadreaza in Bugetul de Venituri si Cheltuieli aprobat al companiei.

In perioada urmatoare prioritatile companiei sunt legate de aplicarea planului de redresare pentru a asigura functionarea economica sustenabila a companiei, consolidarea pozitiei TAROM in sectorul transporturilor aeriene si oferirea de servicii de calitate pasagerilor nostri”, potrivit TAROM. (R.G.)

 

Leave a Reply