FLAGRANT! Prodecanul Universitatii de Stiintele Vietii „Regele Mihai I” din Timisoara, retinut de procurorii DNA in timp ce lua spaga de la un student

Prodecanul Universitatii de Stiintele Vietii „Regele Mihai I” din Timisoara, conf. univ. dr. Maria Moatar, a fost retinut, in aceasta dupa-amiaza, de procurorii DNA, in urma unui flagrant de luare de mita. Operatiunea a fost pusa in aplicare impreuna cu ofiteri de la DGA Timis.


Atfel, in urma unui denunt, omenii legii au prins-o in flagrant pe conf. univ. dr. Maria Moatar, prodecan la Facultatea de Inginerie si Tehnologii Aplicate din cadrul institutiei de invatamant.

Din primele informatii, ar fi primit de la un student aproximativ 2.000 de lei spaga, pentru ca acesta sa poata intra intr-un examen.

Potrivit pressalert.ro, flagrantul a fost facut la birou prodecanei, iar procurorii au facut perchezitii atat acolo, cat si locuinta suspectei. Aceasta va fi dusa la DNA Timisoara pentru audieri, urmand ca procurorii sa hotarasca daca se impune luarea vreunei masuri preventive. (V.E.)

One thought on “FLAGRANT! Prodecanul Universitatii de Stiintele Vietii „Regele Mihai I” din Timisoara, retinut de procurorii DNA in timp ce lua spaga de la un student

  1. Se ia spaga la greu pentru examene ! La astia e fabrica de diplome . Si fraierii care sunt la master dau spaga pentru o hartie fara nici o valoare .

Leave a Reply