Caravana Radio ZU ajunge, joi, la Iulius Town Timisoara, in zona Tucano Coffee, unde Buzdugan si Morar vor transmite live matinalul si vor aduce atmosfera estivala

In Iulius Town, atmosfera vacantei de vara este adusa de Caravana Radio ZU, care ajunge, in aceasta saptamana, la Timisoara. Daniel Buzdugan si Mihai Morar vor transmite live din fata Tucano Coffee din Iulius Gardens, matinalul de joi, 20 iunie.


Vino si tu sa faci cunostinta cu echipa Radio ZU si sa iti savurezi cafeaua de dimineata alaturi de cel mai ascultat matinal din Romania.

Caravana Radio ZU a pornit in turul Romaniei, iar joi ajunge si in Timisoara, in Iulius Gardens, de unde se va difuza live unul dintre cele mai ascultate matinale radio din Romania. Buzdu si Morar, alaturi de Emma si Tea Teodorescu, vor aduce atmosfera de vara, muzica buna, dar si multe surprize marca Radio ZU in Iulius Gardens.

Vino joi, in intervalul orar 07 – 10, si fa cunostinta cu echipa Radio ZU! Vei avea ocazia sa intri si tu live la radio si sa te bucuri de o atmosfera plina de distractie.

Editia de anul acesta a RadioAventura are loc pana pe 28 iunie, timp in care echipa va parcurge peste 2.000 de km. Pana acum, Caravana a fost in Pitesti, Brasov si Sibiu. In fiecare zi, matinalul este live dintr-un alt oras al tarii, iar toata aventura Radio ZU poate fi vazuta pe platformele lor sociale.

Vino in Iulius Gardens, unde te asteapta o atmosfera estivala!

(Iulius Town, Departament PR)

 

Leave a Reply