Weekend plin la Iulius Town: Caravana Garfield, Timisoara Music Awards, meciurile Euro 2024 se vad pe terasa food court, dar si alte surprize (P)

Garfield isi cauta prietenii printre cineastii din Iulius Town, Teatrul de papusi revine cu o noua sceneta pentru cei mici, iar Trenuletul Distractiei continua calatoriile pline de distractie in Iulius Mall.


Nu uita ca urmeaza si Timisoara Music Awards, pe a carei scena vor urca peste 50 de artisti, iar pe terasa de la food court vor fi proiectate meciurile de la EURO 2024! Tot in acest weekend, Asociatia People Care organizeaza un eveniment despre siguranta rutiera si prevenirea consumului de alcool si droguri.

Sambata si duminica, 15 – 16 iunie, caravana Garfield soseste la Iulius Town Timisoara. Se anunta doua zile de surprize in compania mascotei Garfield, care isi asteapta publicul, de la ora 12.00, in zona Atrium, cu multe zambete si face painting.

Surprizele continua la Trenuletul Distractiei, care ii va transporta pe calatori intr-o cursa plina de amuzament. „Gara” se afla in Atrium, iar mica garnitura functioneaza de luni pana vineri, in intervalul orar 16.00 – 21.00, iar sambata si duminica, de la 10.00 – 14.00 si de la 16.00 – 20.00. Teatrul de Papusi revine duminica, ora 11.00, in food court, unde va pune in scena piesa „Pestisorul de aur”.

Sambata de la ora 10.00, in parcarea VIP din proximitatea cladirii de birouri UBC 0, va fi o parada moto, unde vor fi expuse trei masini de raliu, dar si doua camioane, in cadrul evenimentului Safe Roads – No Drugs, No Alcohol, Safe Travel. Voluntarii asociatiei vor discuta cu cei prezenti despre siguranta rutiera si despre prevenirea consumului de alcool si droguri.

Weekend-ul acesta in Iulius Town incepe si Timisoara Music Awards, iar timp de trei zile de festival, peste 50 de artisti internationali, nationali si locali vor urca pe scena aflata in parcarea VIP UBC3. Biletele sunt disponibile online pe site-urile iabilet.ro si livetickets.ro sau direct la intrare.

Nu uita ca in Iulius Town poti sa vezi toate meciurile de la Euro 2024, pe terasa exterioara din zona food court-ului din Iulius Mall. Afla mai multe pe site-ul Iulius Town!

(Iulius Town, Departament PR)

Leave a Reply