Sportivi din 6 tari vin la Timisoara pentru a participa la etapa a V-a din cadrul Circuitului Profesionist de Padel

Circuitul Profesionist de Padel programeaza in acest final de saptamana, de vineri, 14, pana duminica, 16 iunie, etapa a V-a a competitiei nationale, la Padel Center Timisoara.


S-au inscris 128 de jucatori de padel profesionisti din Romania, Republica Moldova, Italia, Spania, Portugalia si Tunisia. Aceasta este penultima etapa din circuit, urmand ca la finele anului sa se desfasoare Cupa Romaniei, competitie care, anul trecut, a fost gazduita de Padel Center Timisoara. 

Clubul timisorean este reprezentat in competitie de actualii campioni ai Romaniei, echipa Armand Baboian /Robert Coman, dar si de perechea Klaus Herle / Silviu Popescu, jucatori profesionisti care evolueaza in Liga 1. Cei mai bine cotati jucatori timisoreni care vor evolua in liga 2 sunt Madalin Ilinca si Valentin Rosu.

Padel Center Timisoara este unul din cluburile reprezentative pe harta europeana a padelului, fiind, de altfel, primul din Romania care a participat la competitii internationale oficiale. Baza sportiva de langa Timisoara are 8 terenuri de padel (3 acoperite / indoor si 5 in aer liber / outdoor, dotate cu nocturna).

Acestea poarta marca Padel Galis, furnizorul omologat pentru Premier Padel, cea mai importanta competitie internationala a acestui sport. Padel Center Timisoara e primul club de padel din vestul Romaniei, primul deschis in afara Bucurestiului si, mai mult decat atat, este o baza sportiva „verde”, care isi produce singuraenergia, cu panouri solare. (Padel Center Timisoara)

Leave a Reply