Fostul sef al BCCO Timisoara, avere nejustificata de peste 1,3 milioane de lei! ANI a sesizat Comisia de cercetare a averilor din cadrul Curtii de Apel Timisoara

Agentia Nationala de Integritate a anuntat ca fostul sef al BCCO Timisoara, comisarul sef Cosmin Popovici, a fost depistat cu o avere nejustificata de peste 1,3 milioane de lei.


Este vorba despre averea dobandita si veniturile realizate de catre Cosmin Popovici, impreuna cu familia, in perioada exercitarii functiei publice cu statut special.

Popovici este functionar public cu statut special (politist) in cadrul Serviciului de Combatere a Criminalitatii Organizate Arad.

Agentia Nationala de Integritate a sesizat Comisia de cercetare a averilor din cadrul Curtii de Apel Timisoara, in vederea inceperii actiunii de control cu privire la modificarile patrimoniale intervenite si veniturile realizate de politistul in cauza, impreuna cu familia, in perioada exercitarii functiei publice cu statut special.

Agentia Nationala de Integritate a constatat existenta unei diferente nejustificate in cuantum de 1.374.478 de lei. (V.E.)

 

Leave a Reply