Unanimitate la PCR! Marcel Muia a castigat cu 100% alegerile pentru Primaria Cheveresu Mare, la fel ca alti 5 edili din Timis

Alianta PSD-PNL, supranumita si Partidul Comasat Roman (PCR), a obtinut, in cateva comune din Timis, scos maxim pentru candidatii la primarii. Cum se spunea in timpul lui Ceausescu, „alesi in unanimitate”. Astfel, Marcel Muia, primar din anul 2000 in comuna Cheveresu Mare, din Timis, a obtinut 876 de voturi din 876 exprimate. Primarul nu a avut adversar la alegeri. 


Initial, Marcel Muia a avut un contracandidat de la AUR, insa acesta a fost scos din cursa de BEJ, in urma unei contestatii privind semnaturile de sustinere.

Cazul lui Marcel Muia nu este unul singular in judet. Primarii timiseni din Birda (Marius Stoian), Giera (Radu Vicol), Pietroasa (Virgiliu Ciocea), Secas (Simion Pop), si Valcani (Nicolae Ioan Pop) au candidat singuri.

Se pare ca alegatorii nu sunt marcati de numele exotice ale candidatilor. Si primarul comunei Bistrita Bargaului, din judetul Bistrita Nasaud, Vasile Laba, a castigat primaria localitatii. Laba obtine astfel al sasele mandat de primar.

Acesta a obtinut aproape 70% din voturi, la mare distanta de candidatul PNL Elena Maria Pop care a avut un scor de 13%. (Mara Ion)

Leave a Reply