Demisii de onoare la Primaria Lugoj! „Am demisionat, la fel vor face primarul si viceprimarul”, anunta fostul edil Claudiu Buciu

Suparati ca au pierdut alegerile, liberalii din conducerea Primariei Lugoj au decis sa renunte la functiile de conducere. Astfel, Claudiu Buciu a anuntat ca a demisionat din toate functiile detinute in echipele de implementare a proiectelor finantate cu fonduri europene nerambursabile si din functia de consilier personal al primarului interimar al municipiului Lugoj, incepand cu data de 1 iulie 2024.


La fel vor face si primarul interimar Bogdan Blidariu si viceprimarul interimar Adrian Serendan.

„Votul lugojenilor, care a fost masiv impotriva noastra, ne obliga sa facem demersurile administrative necesare pentru a preda cat mai rapid puterea de a lua decizii administrative celor care le-au castigat increderea. Lugojenii au considerat ca nu suntem cei mai buni pentru a conduce comunitatea. Si asta in cel mai pur mod de exprimare al democratiei, prin vot direct.

Fapt pentru care suntem obligati sa aducem lugojenilor, in cel mai scurt timp posibil, beneficiile unei administratii conduse de cei pe care i-au ales. Asa este corect fata de lugojeni. Trebuie sa respectam decizia luata in mod democratic.

Astazi am demisionat din toate functiile detinute in echipele de implementare a proiectelor finantate cu fonduri europene nerambursabile si din functia de consilier personal al primarului, incepand cu data de 1 iulie 2024.

La fel vor face si primarul municipiului Lugoj si viceprimarul municipiului Lugoj, astfel incat, alesii lugojenilor (actualii consilieri locali) vor putea numi un viceprimar care va prelua atributiile de primar. Aceasta persoana va fi aleasa dintre consilierii locali ai PSD Lugoj, cu votul consilierilor locali actuali”, a transmis, pe o retea de socializare, Claudiu Buciu.

Reamintim ca alegerile pentru Primaria Lugoj au fost castigate, in 9 iunie, de social-democratul Calin Dobra, fostul presedinte al Consiliului Judetean Timis. (Mara Ion)

Sursa: Ziua de Vest

Leave a Reply