Peste 50 de artisti pe scena Timisoara Music Awards din Iulius Town: Moguai, DJs from Mars, Vanotek si multi altii (P)

Trei zile de festival, cu peste 50 de artisti care vor performa pe scena, dar si mystery artists si multe afterparty-uri te asteapta in Iulius Town. Timisoara Music Awards incepe vineri, 14 iunie, in parcarea VIP UBC3, sub conceptul „Urban Jungle”, cu surprize speciale. Biletele sunt disponibile online pe site-urile iabilet.ro si livetickets.ro.


Weekend-ul acesta, 14 – 16 iunie 2024, in intervalul orar 17.00-23.00, artistii si iubitorii de muzica se intalnesc in Iulius Town, unde are loc o noua editie a festivalului Timisoara Music Awards. Timp de trei zile, peste 50 de artisti internationali, nationali si locali vor urca pe scena aflata in parcarea VIP UBC3. Evenimentul este dedicat artistilor locali, scopul acestuia fiind recunoasterea si cresterea notorietatii talentelor autohtone.

Vineri, in prima zi, la platane va urca DJ-ul german Moguai, italienii de la DJs from Mars, Partydul Kiss FM, Geo Da Silva, Gyo Gee, Loco DJ si Gratian M. Denis. In a doua zi de festival, 15 iunie, vibe-ul va fi dat de: Vanotek, Sandra N., Box Office, Trupa Zebbra si MCs United.

Duminica, vor concerta Carmen Serban, Ionela Guzic, Petrica Nicoara Sirbu, Fane Banateanu, Carmen Popovici Dumbrava, Liliana Todea, iar Sean Norvis va prezenta un show Electro Popular impreuna cu 10 artisti.

Pe langa artistii de renume, in fiecare zi pe scena vor urca talente locale votate de publicul timisorean. Lista completa poate fi consultata pe site-ul evenimentului. Editia aceasta este inedita, avand o tema speciala, „Urban Jungle”, unde arta muzicala si cea vizuala se impletesc, creand un spectacol unic pentru participanti.

 

Categoriile de nominalizare sunt: Solo Artist – Female, Solo Artist – Male,  Duo DJs Opera, EDM, Techno, Deep House, Retro, Wedding Crashers, Cover Band, Rock, Trap, Hip Hop, Drum & Base, New Talent, Resident Dj Hero, Outstanding Contribution, Muzica de petrecere si Muzica populara.

In fiecare seara de festival te asteapta si cate un afterparty special cu muzica live si momente magice. Surprizele nu se termina pentru ca sunt anuntati mai multi mystery artists, dar si mystery nights pe care nu trebuie sa le ratezi. Mai multe detalii si informatii puteti afla pe pagina de Facebook dedicata evenimentului.

Accesul in cadrul Timisoara Music Awards se face pe baza de bilet ce poate fi achizitionat de pe site-urile iabilet.ro si livetickets.ro.  

(Iulius Town, Departament PR)

Leave a Reply