Vino la Iulius Town sa afli tendintele de top din aceasta vara, la showul de moda Timisoara Fashion Fusion! (P)

Pasionatii de moda preocupati de ultimele trenduri in domeniu, cei care vor sa admire cele mai noi colectii propuse de brandurile internationale preferate sau creatiile aparte semnate de tinerii designeri ai Facultatii de Arte si Design din Timisoara sunt cu totii invitati, in Iulius Town, la un weekend plin de culoare, creativitate si stil.


Sambata, 8 iunie 2024, de la ora 17.00, in Iulius Town va avea loc Timisoara Fashion Fusion, un veritabil show de moda unde clientii Iulius Town vor avea ocazia sa vada ultimele colectii propuse de brandurile din mall.

Pe catwalk-ul situat in Atrium vor fi prezentate tinute pentru adulti, dar si pentru adolescenti si copii de la brandurile Peek & Cloppenburg, Sport Guru, Adidas, Next, House, Terranova, Hervis, Coccodrillo, C&A, Lee Cooper si TimeOut, precum si creatii ale designerilor Limira Lamira si Sebastian Jabotinschi. Evenimentul este organizat de Scoala de Modeling Cleopatra Popescu in parteneriat cu Iulius Town.

Si studentii, masteranzi si absolventii de la specializarea Moda-Design Vestimentar / MDVTM din cadrul Facultatii de Arte si Design – Universitatea de Vest din Timisoara isi expun proiectele creative in Iulius Town. Proiectele selectate abordeaza atat directii conceptuale complexe, cat si tendinte estetice diverse, in acord cu specificul modei contemporane, incluziva, plurivalenta, universala.

Creatiile pot fi vazute pana pe 16 iunie 2024, in Atriumul din Iulius Mall.

Cateva din proiectele expuse fac parte din creatiile finaliste la competitia Romanian Creative Week – Freudenberg 2024, cel mai mare festival al industriilor creative, care a avut loc la Iasi, iar tinutele castigatoare au fost expuse in Palas Iasi, proiect mixed-use al companiei IULIUS.

Studentii care expun sunt: Andrada Negru, Erin Gregor, Emma Nastase, Evelina Tanasie, Florin Breje, Georgiana Panescu, Mario Birdean, Mihaela Visovan, Raul Pascalau, Victoria Rusu, iar coordonatorii proiectelor de design sunt: conf. univ. dr. Andreea Palade Flondor, lect. asoc. dr. Corina Mutu, lect. univ. dr. Cristina Lazar si lect. univ. dr. Sandra Chira. Organizatorii Fashion Forward sunt: Cristina Lazar, Sandra Chira, Eugenia Riemschneider si Andreea Plesa. (Iulius Town Timisoara, Iulia Marcu)

Leave a Reply