Politistul Valer Kovacs a ramas fara BMW-ul de serviciu, dupa ce motocicleta a devenit recuzita de campanie electorala pentru Diana Sosoaca

Politistul Valer Kovacs, care este anchetat de IGPR dupa ce Diana Sosoaca s-a filmat pe motocicleta lui din dotare, a atras atentia, intr-un live pe TikTok in care cere sustinerea oamenilor, ca filmarea senatoarei „nu e un mesaj de propaganda politica”.


Valer Kovacs spune in mesaj ca a fost luata o prima masura fata de el, si anume i-a fost retrasa motocicleta de Politie. El face apel la oamenii care ii urmaresc live-ul sa trimita mesaje de sustinere pentru el pe adresa institutiilor de Politie care acum il ancheteaza.

„Cand ati avut nevoie de un politist, de un ajutor, am fost acolo pentru fiecare dintre voi si nu am incercat sa va amendez, am incercat sa ajut”, spune Kovacs.

Suparat ca presa nu-l mai sustine fatis, ca in perioada in care – in timpul pandemiei – le recomanda colegilor sai sa nu amendeze persoanele care nu poarta masca de protectie, politistul timisorean s-a napustit asupra presei, acuzand jurnalistii ca scriu pe bani, in conditiile in care, nu demult, il laudau ca fiind un erou, iar acum a ajuns să fie insultat.

Legat de filmarea senatoarei Sosoaca, el sustine ca „nu e un mesaj de propaganda politica, eu nu fac politica de nicio culoare”.

„Chiar am si spus ca daca venea si Marcel Ciolacu pe autostrada, ca si dumnealui are numarul meu, si ma suna si imi solicita ca vrea sa faca o poza cu mine sau cu motocicleta de politie, bineinteles ca acceptam. Nu sunt incuiat la minte”, a mai spus politistul.

Ca un semn al simpatiilor sale politice, Valer Kovacs a postat pe retelele de socializare, in ultimele luni, mesaje similare celor promovate de Diana Sosoaca, si a avut aparitii la Zeus TV, alaturi de Luis Lazarus, un apropiat al senatoarei. De asemenea, potrivit unor surse politice din preajma senatoarei, sotia politistului ar fi membra cu drepturi depline a partidului SOS, Filiala Timisoara…

Politia Romana continua verificarile, dupa ce Diana Sosoaca a postat pe retelele de socializare un clip in care se urca pe o motocicleta a Politiei, purtand o casca de politist. De asemenea, senatoarea s-a fotografiat si cu agentul de politie Valer Kovacs, imbracat in uniforma, motiv pentru care ancheta disciplinara vizeaza posibila incalcare a Statutului Politistului. (V.E.)

Leave a Reply