ADVERTORIAL / Saveta Moldovan, primar al comunei Foeni: Avem proiecte ambitioase pentru urmatorii ani (P)

Moldovan, primul dumneavoastra mandat de primar al comunei Foeni se apropie de final. Care este bilantul acestor ani?


Au trecut aproape patru ani, o perioada foarte intensa in care s-a muncit mult pentru a reusi sa punem in aplicare proiecte importante pentru comuna noastra, iar pentru asta trebuie sa ii amintesc pe colegii mei consilieri si angajati ai primariei care au sustinut cu tot ce au putut implementarea investitiilor.

Extinderea retelei de canalizare menajera si racodrurile la canal in Foeni si Cruceni este un proiect foarte important. De asemenea, construirea gradinitei, reabilitarea bazei sportive, dotarea cu mobilier si echipamente digitale a unitatilor de invatamant, modernizarea iluminatului public stradal sau reabilitarea dispensarului medical sunt investitii care cresc calitatea vietii oamenilor din comuna noastra.

Ce v-ati propus pentru viitorul mandat?

Eu cred ca avem proiecte ambitioase pentru urmatorii ani si am convingerea ca le vom duce la bun sfarsit. Trebuie sa finalizam cateva investitii care se afla in derulare, cum ar fi reabilitarea si revitalizarea conacului Mocioni, statiile de incarcare a autovehiculelor electrice, sistemul de supraveghere video a localitatilor sau canalizarea. Dar vom demara si proiecte noi care tin de asfaltari ale drumurilor, modernizarea trotuarelor, santurilor si a cailor de acces. Ne dorim, totodata, sa construim o scoala noua si sa reabilitam dispensarul din Cruceni. Deci, avem de munca.

Cum vedeti colaborarea cu Consiliul Judetean Timis in urmatorii patru ani?

In primul rand, mi-as dori sa vad o schimbare de atitudine din partea Consiliului Judetean, iar aceasta va veni odata cu castigarea alegerilor de catre Alfred Simonis. Relatia dintre UAT-uri si CJ Timis trebuie imbunatatita, iar sprijinul pe care il primim de la Consiliu sa fie unul real. O dezvoltare a comunitatii depinde mult de acest ajutor, iar eu cred ca, odata ce Alfred Simonis devine presedinte, lucrurile se vor schimba. Ne-a ajutat si pana acum, din calitatea sa de presedinte al Camerei Deputatilor, si o va face si mai mult de la Consiliul Judetean. (I.P.)

Comandat de PARTIDUL SOCIAL DEMOCRAT – Organizația Județeană Timiș

Executat de SC Best Media Investigation SRL

CUI mandatar financiar coordonator 21240002

Leave a Reply