Bazinul de inot de la Jimbolia, gata de inaugurare! Investitia de peste 14 milioane de lei, derulata de CJ Timis

Consiliul Judetean Timis a incheiat lucrarile la bazinul de inot de la Jimbolia, situat pe strada „Contele Csekonics”. Acest proiect pilot reprezinta un pas important pentru comunitatea din vestul judetului, oferind o facilitate moderna pentru practicarea inotului, indiferent de sezon.


Bazinul are o lungime de 25 de metri si dispune de cinci culoare, fiecare avand 2,5 metri latime. De asemenea, sunt amenajate vestiare, dusuri, grupuri sanitare si spatii pentru birouri. Capacitatea bazinului este de 65 de persoane, iar acesta va fi utilizat atat de elevi, cat si de cei care doresc sa se antreneze sau sa practice inotul in scop recreativ.

Investitia totala in acest proiect se ridica la peste 14 milioane de lei, din care 5 milioane de lei provin din bugetul Consiliului Judetean Timis, iar restul de 9 milioane de lei au fost asigurate de la bugetul de stat.

„Bazinul de la Jimbolia este un proiect pilot. Dorim sa-l multiplicam si in alte zone ale judetului. Asemenea facilitati sunt acum extrem de restranse in afara marilor orase, ceea ce implica naveta pentru multi timiseni sau chiar renuntarea la practicarea unor sporturi. Vrem sa oferim tuturor un nivel de trai ridicat, conditii si facilitati moderne, indiferent de unde locuiesc”, a declarat Alin Nica, presedintele Consiliului Judetean Timis.

Obiectivele majore ale Consiliului Judetean Timis includ dezvoltarea judetului din punct de vedere educational si sportiv. Bazinul de inot didactic de la Jimbolia, cu posibilitate de multiplicare in intreg judetul, va aduce beneficii semnificative cetatenilor orasului Jimbolia si nu numai. (Consiliul Judetean Timis, Roxana Muntiu)

Leave a Reply