Flavius Alin Rosu, primarul comunei Sag: Extinderea retelei de apa si canalizare, un proiect de 25 milioane de lei

Flavius Alin Rosu, primarul comunei Sag, a anuntat vesti excelente pentru comunitate: in doar un an, intreaga localitate va beneficia integral de retelele de apa si canalizare.


A fost semnat contractul de executie pentru proiectul „Extindere sistem de canalizare menajera”. Lucrarile vor incepe efectiv saptamana viitoare in zona Manastire si pe strazile din vatra veche, unde inca nu exista o retea de canalizare. Durata executiei este estimata la 12 luni.

Proiectul este finantat din fonduri guvernamentale prin Programul National „Anghel Saligny”. In acest context, primarul Flavius Alin Rosu a multumit presedintelui Camerei Deputatilor, Alfred Simonis, pentru sprijinul acordat acestui proiect major pentru comunitatea din Sag.

In plus, saptamana viitoare va fi semnat si contractul de executie pentru obiectivul „Extindere retea de apa”. Astfel, lucrarile celor doua proiecte vor decurge in paralel. Valoarea cumulata a ambelor proiecte se ridica la aproximativ 25.000.000 lei.

Primarul Flavius Alin Rosu a subliniat ca toti locuitorii din Sag au dreptul sa beneficieze de serviciile publice existente in comuna. „Nu lasam pe nimeni in urma atunci cand vine vorba de crearea unor conditii normale de trai,” a declarat acesta. (I.P.)

#ContinuamImpreunaPentruSAG

Leave a Reply