Hotii sau serviciile secrete? Judecatoarea Adriana Stoicescu denunta tentativa nereusita a unor ageamii de a intra prin efractie in locuinta sa

Judecatoarea Adriana Stoicescu a dezvaluit ca persoane necunoscute au incercat sa intre in locuinta sa, cand se afla la serviciu, insa usa de la intrarea nu a cedat. In ciuda incercarilor disperate, dupa cum se poate ramarca in fotografia postata pe Facebook…


Cunosscuta pentru modul ironic in care trateaza, uneori, amenintarile si pericolele care o pandesc din umbra, judecatoarea de la Curtea de Apel Timisoara, fosta presedinta a Tribunalului Timis, le-a adresat un mesaj vizitatorilor misteriosi, in care-i roaga ca, data viitoare, sa nu mai distruga yala sau tocul usii, pentru ca este de acord sa colaboreze si sa le lase cheia de la apartament.

„Ii rog frumos, da’ frumos de tot, pe baietii care vor sa-mi intre in casa, probabil sa imi schimbe tehnica, sa nu mai faca rele din astea. Stabilim un loc unde le las cheia si pa. Astept mesaj, puteti veni maine ca am zi de shopping. Va pup! PS Va las niste bere in frigider si vedeti ca nu mai functioneaza telecomanda de la tv”, este mesajul persiflant al incomodului magistrat banatean.

Unii fani ai Adrianei Stoicescu nu prea au gustat tentativa de banalizare a incidentului si i-au recomandat sa anunte politia, pentru ca sigur este vorba despre niste hoti aflati la prima lovitura.

„Cred ca au folosit metoda cu cricul de tinichigerie,dilata tocurile spre exterior si usa se deschide fiind incuiata (mai nasol cand ai o yala care se incuie de 3-4 ori). Ochii albastri cand intra nu-ti dai seama, decat daca mai pui si tu cate un semn pe ici pe colo!”, spune Gabriel Gogot, in timp ce Dan Andronic spune ca-i sigur ca-s hoti. „Nu sunt baieti, sunt hoti. Nu foarte experimentati, de aceea aveti grija. Anuntati politia”.

„Acolo e treaba de springar ageamiu. Nu are treaba cu tehnica, ci cu valorile din casa dvs. Ar fi bun un abonament la o firma de paza, cu alarma si senzori”, recomanda Daniel Caraman, iar Murgu Waldemar recomanda apelarea la politie. „Nu tratati superficial problema, cunoasteti foarte bine pasii legali de facut! Altfel personajul va prinde tot mai mult curaj”.

In ciuda mesajelor cu varianta hotilor ageamii, Adriana Stoicescu continua sa sustina ca este vorba despre baietii cu ochi albastri, cum li se mai spune meseriasilor din serviciile secrete, mai ales SRI. „Stiu sigur ca, uneori, baietii tocmai asa fac (lasa urme vizibile n.n.) … Asa s-au gandit si ei… ca la cati am trimis la “studii”, aia ar fi de vina… nu i bai”.

In noianul de comentarii, se distinge cel al avocatului civilist Cristian Clipa, un mare admirator al judecatoarei, care a inteles ca, la ironie, sa dea replici tot in ton ironic: „Lipsa asta de profesionalism ma deprima…”.

Potrivit respectabilului avocat penalist Florin Kovacs, in cazul in care pe numele magistratului de la Curtea de Apel Timisoara ar fi emis un mandat de siguranta nationala, care cuprinde interceptari si filaje, de instalarea tehnicii se poate ocupa atat SRI, cat si specialistii de la DNA sau BOS.

Pana la urma, indiferent cine a incercat sa intre prin efractie in casa judecatoarei Adriana Stoicescu, de la Curtea de Apel Timisoara, semnele indica faptul ca, indubitabil, a fost vorba despre niste ageamii… (G.I.)

Leave a Reply