Debut de vara energic, la Iulius Town Timisoara: competitii gratuite laser tag, expozitie de masini si maraton de joaca si distractie de Ziua Copilului (P)

Primele zile din iunie instaleaza deja in Iulius Town atmosfera vibranta de vara, cu dor de vacanta si de calatorii, de noi experiente si timp pentru cei dragi. Agenda evenimentelor din weekend abunda in motive de relaxare si distractie, pentru toate varstele: competitii, ateliere creative, teatru de papusi si targ special dedicat copiilor, adrenalina in meciuri laser tag si oferte de automobile numai bune de planificat road trip-urile verii.


Pasionat de gaming, laser tag, airsoft, strategie, adrenalina si mega distractie? In Iulius Town ai destinatia perfecta, pentru ca sambata, 1 iunie 2024, se inaugureaza Tactical Laser Arena.

Intreaga zi va fi dedicata meciurilor care vor pune in valoare gandirea strategica a jucatorilor si le vor oferi o experienta captivanta. Echipele pot fi formate din 6 pana la 10 jucatori, iar participarea este gratuita, in limita locurilor disponibile. Asa ca aduna-ti prietenii si rezervati-va un loc in arena! Detalii privind inscrierea sunt disponibile pe pagina dedicata evenimentului – Marea Deschidere – Tactical Laser Arena.

Te gandesti deja la un traseu pe patru roti in aceasta vara sau poate chiar mai multe? Auto Deals a revenit la Iulius Town Timisoara, in perioada 31 mai – 2 iunie, si este prilej pentru a testa experienta oferita de automobilele prezentate.

Sport, pentru familie, pregatita de adrenalina sau prietenoasa cu mediul? Indiferent de tipul de masina pe care ti-l doresti, la Auto Deals vei gasi optiunea potrivita tie. Exploreaza o varietate de masini, de la modele elegante si luxoase, la vehicule sport si performante. In plus, vei descoperi oferte speciale, care se adapteaza oricaror bugete si preferinte.

In acest weekend, copiii vor fi sarbatoriti la Iulius Town Timisoara nu doar o zi, ci trei. Intr-o sarabanda neintrerupta a distractiei, veseliei, creativitatii si energiei, cei mici vor avea un program foarte variat, pentru toate gusturile.

De vineri pana duminica inclusiv, la demisolul Iulius Mall se desfasoara targul Kids Expo. Un eveniment plin de culoare, la care pot fi gasite cele mai frumoase cadouri pentru sarbatoritii weekend-ului.

De la jucarii, carti, bijuterii, accesorii de par, haine handmade, dar si cursuri si programe afterschool, toate sunt prezentate in acelasi loc, spre incantarea parintilor, care vor putea gasi surse de inspiratie pentru activitatile celor mici, dar mai ales a copiilor, care isi pot completa colectiile de jucarii.

Sambata, de la ora 10, la Energy Kids Family Center din Iulius Town va fi lansata cartea „EVA sau de ce are girafa gatul lung”, scrisa de talentatul Adrian Panduru.

Invitata speciala va fi chiar Girafa EVA, pregatita sa ofere autografe si sa faca fotografii cu micii cititori. Primii 100 de copii care vin sa petreaca 1 Iunie in spatiul de joaca vor primi gratuit cate un exemplar al cartii.

Pe 1 si 2 iunie, la Iulius Town Timisoara are loc Happy Kids Days. In ambele zile, de la 10 la 22, va fi o super petrecere in Iulius Gardens si Iulius Mall, cu zeci de ateliere creative, tobogane gonflabile, desene pe asfalt, spectacole de teatru, intalniri cu personajele preferate, face painting, jocuri de echipa, discoteca copiilor si multe alte surprize.

Roata cadourilor, aflata in Iulius Mall, este pregatita sa ofere peste 5.000 de premii, iar in zona Atrium, demisol, trenuletul distractiei ii va transporta pe micii calatori intr-o cursa plina de amuzament. (Iulius Town, Departament PR)

 

 

Leave a Reply