ADVERTORIAL / Radu Vicol, candidatul PSD la Primaria Giera: Am fost mereu aproape de oameni (P)

Domnule Vicol, ati hotarat sa candidati pentru un nou mandat de primar al comunei Giera. Ce v-a facut sa luati aceasta decizie?


Am hotarat sa candidez pentru un nou mandat pentru a continua lucrurile bune incepute si pentru a implementa proiecte noi, menite sa imbunatateasca viata locuitorilor comunei Giera.

Voi folosi toata experienta si tot ce am invatat pe parcursul celorlalte mandate in beneficiul comunitatii noastre si ma voi asigura in permanenta ca locuitorii sunt ascultati si consultati cand vine vorba despre luarea deciziilor in comuna Giera. Am fost intotdeauna aproape de oameni si voi depune toate eforturile pentru ca Giera sa se transforme intr-o comuna moderna.

Care ar fi principalele obiective pentru viitorul mandat?

Investitiile trebuie prioritizate in functie de problemele si nevoile reale ale cetatenilor. Planul nostru de dezvoltare si modernizare include finalizarea extinderii retelei de canalizare, realizarea sistemului de alimentare cu gaze naturale, modernizarea statiei de tratare a apei, realizarea unui parc fotovoltaic pentru alimentarea cu energie electrica a tuturor institutiilor din comuna, asfaltarea drumului comunal DC Giera – Gad, reabilitarea termica a Scolii cu clasele I-VIII Giera, amenajarea unui parc cu locuri de joaca pentru copii, realizarea infrastructurii rutiere si a retelelor edilitare in zona PUZ Giera.

Cum vedeti colaborarea cu Consiliul Judetean Timis, institutie pentru presedintia caruia candideaza liderul partidului dumneavostra, Alfred Simonis?

Colaborarea intre primarii si Consiliul Judetean Timis este obligatorie, daca vrem ca si in judetul nostru sa fie implementate proiecte mari de dezvoltare si modernizare. Asa cum am vazut cu totii, domnul Alfred Simonis, din postura de presedinte al Camerei Deputatilor, a ajutat foarte multe primarii, iar acest lucru confirma faptul ca este foarte implicat si isi doreste foarte mult ca judetul nostru sa se dezvolte.

Am convingerea ca domnul Alfred Simonis, din viitoarea sa postura, de presedinte al Consiliului Judetean Timis, va putea sprijini si mai mult proiectele comunei noastre.

Comandat de PARTIDUL SOCIAL DEMOCRAT – Organizația Județeană Timiș
Executat de SC Best Media Investigation SRL Timisoara
CUI mandatar financiar coordonator 21240002

Leave a Reply