Politistul Valer Kovacs este vizat de o ancheta a IGPR, dupa ce Diana Sosoaca apare intr-un clip pe o motocicleta a Politiei, purtand o casca de politist

Politia Romana a demarat o serie de verificari, dupa ce Diana Sosoaca a postat pe retelele de socializare un clip in care se urca pe o motocicleta a Politiei, purtand o casca de politist.


De asemenea, senatoarea s-a fotografiat si cu un agent de politie – respectiv cu Valer Kovacs, de la Brigada Autostrazi – imbracat in uniforma, verificarile vizand posibila incalcare a Statutului Politistului.

”ZIUA PORTILOR DESCHISE LA POLITIA ROMANA! MULTUMIM POLITIEI ROMANE! 30.05.2024”, a scris, joi, pe Facebook, Diana Sosoaca, alaturi de o fotografie in care ea apare imbracata in haine militare si este alaturi de doi barbati, unul dintre ei imbracat in uniforma de politist.

”Vine, vine cu amazoanele, hai la Revolutie! Vine, vine, cu amazoanele, vine Sosoaca. Vine Sosoaca sa distruga cloaca”, sunt versurile melodiei care insoteste imaginile.

Politia Romana a reactionat, precizand ca se fac verificari.

”Conducerea IGPR condamna ferm orice asociere a unui angajat al institutiei cu o persoana aflata in campanie electorala si folosirea echipamentelor si a tehnicii din dotare pentru promovarea unor programe electorale, candidati ori partide politice.

De asemenea, conducerea a dispus de urgenta efectuarea de verificari cu privire la posibile incalcari ale legislatiei electorale si ale Legii 360/2002 privind Statutul Politistului.

Reafirmam angajamentul de a mentine integritatea si neutralitatea in toate actiunile noastre si de a lua masuri ferme impotriva oricaror abateri”, au transmis oficialii IGPR. (V.E.)

Leave a Reply