Administratia Fritz, atacata in conferinta de presa a AUR Timis: “Avem noi dezvaluiri despre administratia Fritz si despre ilegalitatile din campania sa electorala”

Stoica Ciprian-Titi, deputat AUR Timis


Filiala AUR Timis transmite sincere condoleante familiei tanarului decedat in bazinul de inot, un rezultat al administratiei timisorene, salvamarul lipsind. Ii multumesc dlui Mircea Opris, unicul jurnalist din Timisoara care a demonstrat deontologie, publicand realitatea acestui eveniment.

In alta ordine de idei, pe 9 iunie, avem de facut o alegere simpla: fie tirania, fie dreptatea, fie alegem AUR, miscarea pornita din randul romanilor dupa mai bine de 30 de ani de nedreptate, de vanzare bucata cu bucata a tarii noastre, cum mafia transnationala a pus ghearele pe tara noastra. Daca va doriti sa oprim aceste lucruri si sa reconstruim Romania, pe 9 iunie pe cele 5 buletine de vot vom pune stampila pe AUR.

O data la 4 ani, de la masa bogatilor PSDNL sprijiniti de USR si UDMR, se arunca un oscior precum: marirea pensiilor si a salariilor. Aceste mariri nu acopera rata inflatiei si de multe ori se maresc cu cateva sute de lei dar prin inflatie, romanii pierd chiar si mii de lei.

In perioada pandemiei, aceiasi ciocoi noi sau vechi ne-au facut sa ne luam persoanele dragi in saci de plastic, ne-au inchis in case, au inchis scolile si ne-au pus in pericol. Este timpul sa ne trezim. Daca ii lasam in continuare, ne vor face la fel. Ne-au indatorat chiar si stranepotii la dobanzi de camatari cu acte in regula si tot noi vom plati. Este timpul ca dupa atatea experimente sa alegem schimbarea!

De asemenea, avem noi dezvaluiri despre administratia Fritz si despre ilegalitatile din campania sa electorala si vom prezenta un comunicat de presa in perioada imediat urmatoare.

Sirbu Ilie-Vasile, candidat AUR la PMT

In 9 iunie este vorba despre o continuare a muncii incepute in anii 1950, cand bolsevicii au reusit sa nationalizeze bunastarea noastra, existenta noastra fizica. Dar iata ca dupa 34 de ani de la revolutia din 1989, neobolsevismul prinde iar radacini. Trebuie sa distrugem acest lucru, aceasta avansare a neobolsevismului si sa nu uitam ca este vorba de sufletul si de credinta noastra. Unica solutie este sa votam AUR, altfel ne vom risipi ca popor.

Aceasta administratie condusa de domnul Samuel, dincolo de tot ce inseamna aceasta conducere are ca scop: minoritatea sexuala. Ei nu doresc sa protejeze patrimonial timisorean, atat de bogat, de ce nu doresc sa puna pret pe acesta? De ce nu fac nimic? Sunt responsabili sa ne ofere raspunsuri concrete iar noi in 9 iunie sa luam atitudine si sa votam AUR plini de curaj!

 

Neramtu Elena, candidat AUR la Primaria Pischia

In aceasta perioada a campaniei, am luat pulsul comunitatii, in special cu mamele care se afla in imposibilitatea de a se reintoarce la munca deoarece nu au cu cine sa isi lase copilasii. Ca si solutie pentru parintii acestia ar trebui sa conlucram cu Inspectoratul Scolar pentru o noua gradinita cu program prelungit si sa le oferim o masa calda micutilor.

Un afterschool ar fi de asemenea o solutie pentru parintii care lucreaza mai mult si copiii sa fie norocosi si beneficiari ai acestor programe pe care le putem desfasura in comuna Pischia. Este in beneficiul nostru ca si comuna deoarece multi dintre copiii comunei se indreapta spre scoli din alte comune sau orase in loc sa ramana ACASA!

In ceea ce priveste persoanele cu dizabilitati, acestia au nevoie de mult mai mult sprijin decat de cel de care deja beneficiaza. La primarie acestia ar trebui sa fie consiliati, ajutati, nu ca acum. O a treia problema este lipsa transportului din comuna catre orase, macar o cursa dus intors din fiecare sat catre drumul principal care strabate Pischia. Haideti sa facem aceste lucruri impreuna, transportul trebuie sa fie unul dintre prioritatile noastre iar in 9 iunie trebuie sa fim uniti si sa votam AUR pe toate buletinele de vot si astfel vom reusi sa facem schimbarea de care avem nevoie.

 

Adi Ladislau Szabo, candidat AUR la Primaria Lugoj

Sunt de peste 30 de ani antreprenor in transportul frigorific, premiat adesea pentru realizarile mele si ale echipei si sunt hotarat sa ma implic in viata lugojenilor. Din pacate am observat ca acolo unde au ajuns la conducere bugetari in primarii, acestia si-au pus mereu interesul propriu in prim plan. Aceste partide care ne conduc, au facut pana si legile in favoarea lor si nu au lasat pe nimeni sa patrunda in aceasta caracatita create de ei.

Doresc sa demonstrez ca, cu o minte deschisa si cu experienta mea profesionala pot reda stralucirea orasului nostru. Ca si municipiu, nu avem strand, bazin pentru copii si cursuri de inot desi pana si comunele din jurul nostru arata mult mai bine decat orasul nostru.

Povestea frumoasa a viitorului spital, promovata de toti contracandidatii mei nu m-a convins. Ei nu au reusit sa construiasca nici macar un cotet pentru gaini! Oamenii se bucura la asemenea afirmatii insa cred ca lugojenii merita mult mai mult decat promisiuni. Meritam reale schimbari! Vom reda timisenilor si lugojenilor zambetul pe buze in 9 iunie, votand AUR!

 

Pascariu Adrian, candidat AUR Primaria Checea

Candidez la functia de primar deoarece consider ca trebuie sa imi pun in slujba cetatenilor toata experienta. In Checea nu exista nici macar o gradinita, din aceasta cauza trebuie sa imi aduc ambii copii in Timisoara pentru a studia. Infrastructura nu exista, locurile de munca de asemenea. Multi tineri au plecat din Checea tocmai din aceasta cauza.

Ca inginer consider ca trebuie sa gasim solutii si nu scuze. Oamenii simpli din comuna Checea au doar cateva nevoi de baza: transportul public, lipsa unei gradinite si a unei mese calde, o sala de sport, transparenta primariei privind dreptul la proprietate. Suntem intr-o continua evolutie dar la Checea parca ne intoarcem in timp, in comunism. Daca iti doresti o administratie transparenta si competenta, voteaza AUR in 9 iunie in comuna Checea!

 

Barsan Nicolae, candidat AUR la CL Timisoara

Poluarea cu, care ne confruntam, este una dintre cele mai grave problem ale Timisoarei. Ne afecteaza pe toti si din toate punctele de vedere. Cei mai afectati insa sunt copiii nostri. Nu se intreaba nimeni de ce copiii nostri se imbolnavesc mai des decat noi, acum 30 de ani? Pruncii nostri cresc intr-un mediu toxic si poluat. Medicii atesta faptul ca multi copii se nasc deja cu alergii la ambrozie.

Concluzia este aceea ca de la poluare se produce o mutatie genetica. Un fapt care ar trebui sa ne ingrijoreze. Dupa infiintarea sistemelor de monitorizare pentru polen, stiti ce s-a descoperit? Timisorenii inspira aer contaminat cu spor de mucegai. O premiera negativa pentru orasul nostru si nerezolvata de administratie. O alta poluare, este poluarea electromagnetica.

Acum o luna de zile s-a inaugurat un nou radar meteorologic – de unde se emit radiatii microundice, duble fata de fostul radar meteorologic. In proximitatea acestuia se afla Institutul de Boli Cardiovasculare. De ce s-a amplasat in mijlocul orasului? De ce s-a permis acest lucru?

Este efectiv ca un cuptor de microunde care se roteste zilnic, 24 de ore, si impacteaza intreg orasul si populatia noastra. Consider ca PMT a autorizat acest radar fara habar. De aceea suntem motivati sa castigam Primaria municipiului Timisoara! Voteaza inteligent!

 

Iacob Adrian, candidat AUR la CJ Timis

Doresc sa multumesc tuturor colegilor mei care ma insotesc zilnic in judetul Timis. Problemele timisorenilor sunt grave si reale! O data la 4 ani avem ocazia sa demonstram ca nu ne este frica si ca noi detinem puterea in cabina de vot in data de 9 iunie.

(AUR Timis, Patricia Marcut)

Leave a Reply