Tragedie la un bazin de inot din Timisoara! Un tanar in varsta de 31 de ani si-a pierdut viata din cauze, deocamdata, necunoscute

Bazinul de inot din zona Dacia este inchis astazi, 29 mai 2024, in urma tragicului incident produs aseara, cand un tanar in varsta de 31 ani si-a pierdut viata. Ne exprimam intreaga compasiune si transmitem condoleante familiei si apropiatilor sai.


Tanarul era inscris in programul ,,Miscarea pentru sanatate”, care se deruleaza conform orarului stabilit prin HCLMT nr. 631 din 23.12.2019.

Din pacate, manevrele de resuscitare nu au dat rezultate, barbatul fiind declarat decedat. Acesta a fost preluat de Institutul de Medicina Legala pentru stabilirea cauzei decesului, iar reprezentantii politiei au demarat cercetari. Nu detinem deocamdata alte informatii.

Primaria Timisoara colaboreaza cu institutiile abilitate pentru a facilita derularea cercetarilor. Totodata, se va declansa o verificare interna, pentru a se stabili daca au fost respectate toate normele procedurale si de siguranta privind desfasurarea programului de sport. (Primaria Timisoara, Serviciul Comunicare)

Leave a Reply