Un consilier judetean PNL din Arad, strivit in propria masina de un bolovan cazut de pe munte, la Gurahont

George Botizan, consilier judetean in Arad, din partea PNL, a fost strivit in propria masina, astazi, de un bolovan cazut de pe munte, in zona localitatii Gurahont.


George Botizan, in varsta de 34 de ani, se afla la volanul masinii sale, la iesirea din Gurahont, pe DN 79A, atunci cand un bolovan de dimensiuni considerabile s-a desprins de pe versant si s-a prabusit peste autoturismul aflat in mers.

Piatra a distrus aproape complet masina consilierului judetean PNL. Imediat dupa impact, barbatul si-a pierdut cunostinta, iar autoturismul a mai pe sosea pana cand s-a lovit de o alta masina care circula din sens opus.

Un elicopter SMURD din Caransebes a fost trimis la fata locului, iar consilierul a fost preluat de medici, constient, cu traumatism toracic si la bazin, si transportat la Spitalul Judetean de Urgenta Arad.

Versantul de pe care s-a desprins bolovanul se afla la iesirea din Gurahont, catre Buteni. Este un perete stancos abrupt, care nu este asigurat cu plasa de protectie, iar in zona nu se afla locuinte. (V.E.)

Leave a Reply