Smartfit Timisoara, patru titluri de campion national la Campionatul National de Culturism si Fitness 2024! Antrenoarea sportivelor care au urcat pe podium, maestra Narcisa Martin

Singura sportiva din judetul Timis cu titlul de Maestru Emerit al Sportului este o adevarata creatoare de campioane. Ea insasi campioana europeana, Narcisa Martin a reusit, primavara acesta, sa isi urce pe podiumurile celor mai importante competitii nationale si internationale toate sportivele antrenate.


Vestile bune vin de la sportivele care se antreneaza la Smartfit Timisoara si care, la Campionatul National de Culturism si Fitness 2024 au urcat pe podium si au obtinut medalii.

Narcisa Martin, antrenoarea lor, campioana europeana a Romaniei la sectiunea Bikini Fitness, in paralel cu propria cariera sportiva, este si unul din antrenorii de elita in domeniu. Ea tocmai a primit certificarea de Maestru Emerit al Sportului, postura  pe care nu o mai are nicio sportiva din vestul Romaniei.

**

Dupa ce una din sportivele antrenate de Narcisa Martin a castigat doua titluri de campioana balcanica, inclusiv cel de campioana absoluta la sectiunea la care a participat, si apoi titlul de campioana europeana (Madalina Stanca, 20 de ani, studenta la Universitatea Politehnica), celelalte fete care sunt antrenate la Smartfit Timisoara au urcat pe podiumurile Campionatului National de Culturism si Fitness 2024, eveniment care a avut loc, recent, la BT Arena din Cluj – Napoca. Timisoara are patru noi campioane nationale, o campioana absoluta, o vicecampioana nationala si fete medaliate cu bronz.

Proaspata Maestra Emerita a Sportului Narcisa Martin a insotit in competitie 7 sportive, de antrenamentele carora s-a ocupat in detaliu, iar rezultatele s-au vazut pe podium. Sase au urcat pe podium, iar una a intrat in finala.

Mai mult, doua dintre  sportive sunt mame. Lenuta  Perdutu, 36 ani, din Focsani, e profesor de Educatie fizica si mama a trei copii. Ea este noua campioana nationala Bikini Fitness Masters 35 – 39 ani, -160 cm.

Din Timisoara a participat si Olivia Misca, 44 de ani, care a obtinut trei premii: Locul 3 Fitmodel Masters 40 – 44 ani, Locul 4 Bikini Senioare, -162 cm si Locul 4 Bikini Masters 40 – 44 ani.

Mama a doi copii, Olivia a „corupt-o” si pe fiica ei adolescenta, Delia Elena Micsa, 18 ani. Astfel, mama si fiica s-au intors la Timisoara cu medalii. Eleva Colegiului National Banatean a devenit campioana nationala Fitmodel Senioare OPEN, vicecampioana nationala Fitmodel Junioare OPEN, obtinand si Locul 3 Bikini Juniori 16 – 20 ani, 166cm+, respectiv Locul 4 Bikini Seniori, 172cm+.

Cealalta adolescenta antrenata de Narcisa Martin, Denisa Domocos, 17 ani, eleva la Liceul Tehnologic din Jimbolia, a obtinut Locul 5 la Bikini Fitness Junioare 16 – 20 ani, -166 cm si Locul 6 Fit Pairs Juniori.

Aniella Ponta, 22 ani, studenta la Facultatea de Mecanica – Inginerie Medicala, cu un master in Biomecanica avansata, a obtinut Locul 3 Bikini Junioare 21 – 23 ani, +166, respectiv Locul 4 Bikini Senioare, 172.

Noua campioana nationala Bodyfitness si campioana absoluta Bodyfitness este o alta sportiva antrenata de Narcisa Martin, Diana-Stefania Sima, 29 ani, care activeaza deopotriva in IT si fitness (ca group trainer).

Nu in ultimul rand, Madalina Stanca, campioana europeana si balcanica de anul acesta, a reusit performanta sa isi mai puna in palmares trei titluri. Ea a devenit campioana nationala Junioare 21 – 23 ani, -160 cm, campioana nationala Juniori Fit Pairs si vicecampioana nationala Senioare, -158cm. (Smartfit Timisoara, Georgeta Petrovici)

Leave a Reply