Miodrag Belodedici a ramas fara permis de conducere dupa meciul Generatiei de Aur! “Au stat acolo si au asteptat la panda”

Miodrag Belodedici (60 de ani) a ramas fara permis de conducere, dupa meciul de retragere a Generatiei de Aur.


Fostul mare international a plecat in jurul orei 03 de la petrecerea fostilor mari fotbalisti si, dupa o ”urmarire cu girofarurile pornite”, a fost oprit de Politie.

Dupa ce a fost oprit, lui Miodrag Belodedici i-a fost pus etilotestul, care a dat un rezultat pozitiv, astfel ca i-a fost retinut carnetul de conducere pentru 90 de zile.

M-au oprit cand am iesit de la restaurant, de la petrecere. Am plecat pe la 3 si ceva. Au venit dupa mine si m-au oprit. Au stat acolo si au asteptat la panda. M-au urmarit cu masina Politiei, cu girofar, cam 100 de metri din spate.

Am baut doua sprituri cu baietii. Dupa ce am fost oprit de Politie, m-au pus sa suflu si am iesit cu alcoolemie 0,08. Iti dai seama ce beat eram eu? Sigur, e contraventie…

Am fost dus la Politie, m-au tinut doua ore acolo, mi-au scos sange… Le-am spus ca nu sunt beat, ca pot sta si intr-un picior. Si mi-au luat carnetul pentru 90 de zile”, a declarat Miodrag Belodedici, potrivit Libertatea.

 

Leave a Reply