Jandarmii Gruparii Mobile Timisoara au “capturat” un tanar din Ucraina care a comis un accident rutier si a fugit de la locul faptei

Jandarmii Gruparii Mobile Timisoara au prins o persoana implicata intr-un accident rutier cu victime, care a fugit de la fata locului. Ieri, in jurul orei 17, un echipaj de jandarmi din cadrul Gruparii Mobile Timisoara, aflat in executarea misiunii de mentinere a ordinii publice, a reusit sa prinda conducatorul unui autovehicul implicat intr-un accident rutier, fugit de la fata locului, impreuna cu pasagerul.


Jandarmii au fost alertati prin dispecerat, de faptul ca, pe o strada din zona de patrulare, avusese loc un accident rutier, iar persoanele din autoturismul implicat – doi barbati, fugisera de la fata locului.

Acestia au pornit in sprijinul colegilor politisti, in cautarea celor doi, identificandu-i la scurt timp, ascunsi printre masini, la cateva strazi distanta. Din primele verificari efectuate, cei doi tineri, in varsta de 19 ani, sunt cetateni ucrainieni, persoana vizata a condus autovehiculul fara drept, iar comportamentul lor a trezit suspiciuni rezonabile privind consumul de alcool.

Ulterior, persoanele identificate au fost conduse la sectia de politie si predate organelor competente cu efectuarea cercetarilor. (Gruparea de Jandarmi Mobila Timisoara)

Foto cu rol ilustrativ

Leave a Reply