Nicolae Robu, candidatul PSD-PNL la un nou mandat de primar al Timisoarei, continua sa strabata strazile orasului. Azi, baie de multime in Piata Flavia

Nicolae Robu, candidatul Aliantei PSD-PNL la Primaria Timisoara, continua sa creada in sansa sa de a reveni in fotoliul de primar al capitalei Banatului. In ciuda faptului ca, la casa pariurilor electorale, contracandidatul sau, Dominic Fritz, are o cota mai buna, Nicolae Robu spune, in fiecare video de promovare, ca, in toate sondajele de opinie comandate de PNL si de celelalte partide, conduce detasat in optiunile timisorenilor.


„Nu am vrut sa-mi pun ghetele in cui, cand am vazut ca orasul pe care-l iubesc este condus pe o cale gresita”, a spus fostul edil sef al Timisoarei, intr-un videoclip postat pe internet.

Cu siguranta, pe langa promisiunea ca va readuce orasul pe calea progresului si a civilizatiei, prin competenta si experienta, cum apare pe afisele electorale, Nicolae Robu este manat si de dorinta de revansa in fata misteriosului sau contracandidat, Dominic Fritz.

Tocmai de aceea, aproape in fiecare zi, de cateva saptamani, strabate orasul in lung si in lat, alaturi de echipa de campanie, pentru a discuta cu oamenii, pentru selfiuri electorale, pentru a transmite si prin viu grai promisiunile din programul de campanie.

Promisiuni girate de VIP-uri liberale si social democrate, precum Liliana Onet, fostul prefect al Timisului, Sorin Ionescu, fostul subprefect al Timisului, Mihaela Valcovici, fosta directoare a DSP Timis, Catalin Iapa, fost secretar de stat in Ministerul Dezvoltarii, Alina Sabou, fost jurnalist la Romania libera, precum si alti fruntasi politici din cele doua partide comasate.

Astazi, fiind duminica, echipa de campanie a candidatului Nicolae Robu a facut o calduroasa baie de multime in Piata Flavia, unde s-au impartit flyere si promisiuni de mai bine. (Mara Ion)

Leave a Reply