Spectacolul de teatru Omul din cerc, de Matei Visniec, pus in scena de studentii Universitatii de Medicina si Farmacie din Timisoara

Universitatea de Medicina si Farmacie „Victor Babes” din Timisoara va invita miercuri, 29 mai 2024, la ora 19, la spectacolul de teatru Omul din cerc, parte din programul actiuni culturale@UMFT.


Omul din cerc (work in progress) de Matei Visniec este un spectacol modular care vorbeste cu umor si subtilitate despre alienare, singuratate si angoasele omului de azi, dar si despre absurdul care se poate insinua pe nebanuite in vietile noastre.

Coordonarea artistica este semnata de conf. dr. Daniela Silindean, iar interpretarea este a studentilor: Amalia Cindrea (IT), Paul Mihai Dascalu (RO), Ana-Maria Dumitru (RO), Farah Essetti (TN), Adonis-Petru Hoca (RO), Anna Maria Manolikaki (GR), Anna Reich (DE), Andrei Semen (RO).

Evenimentul este gazduit cu generozitate de Galeria Indecis, in parteneriat cu Municipiul Timisoara, prin Centrul de Proiecte #spatiipentrucomunitate.

Inscrierea se realizeaza accesand acest link

Persoana de contact, director program Activitati Extracurriculare, conf. dr. Daniela Silindean: silindean.daniela@umft.ro

(UMF Timisoara, Diana Mihai)

 

 

 

Leave a Reply