Marcel Ciolacu, vizita pe santierul Lot 2 Margina – Holdea din Autostrada Lugoj – Deva: “Calvarul soferilor nevoiti sa mearga in cozi interminabile va lua sfarsit”

Marcel Ciolacu se afla in judetul Timis, unde a vizitat Santier Lot 2 Margina- Holdea, din Autostrada Lugoj-Deva, precum si orasul Faget si comuna Fardea. Premierul promite cetatenilor noi proiecte de dezvoltare.


Marcel Ciolacu a fost insotit de echipa social-democrata din Timis, ministrul Sorin Grindeanu si candidatul pentru presedintia Consiliului Judetean, Alfred Simonis.

”Am fost azi la Faget si am vazut ca, in sfarsit, exista un plan si pentru oamenii de aici pentru a avea acces la dezvoltare. Echipa formata din Silviu Dumitrescu, candidat la primarie, si Alfred Simonis, viitorul sef al Consiliului Judetean Timis va aduce proiectele de investitii necesare pentru ca Fagetul sa fie cu adevarat un oras european.

Am mare incredere ca pe 9 iunie vom schimba lucrurile si la Faget! Mult succes!”, a transmis premierul Marcel Ciolacu, pe pagina de Facebook.

Premierul Marcel Ciolacu a facut declaratii, dupa ce a vizitat santierul autostrazii Lugoj-Deva (A1)- Santier Lot 2 Margina- Holdea, subliniind faptul ca sunt in executie 35 de loturi de drum expres si de autostrada.

Ma bucur mult ca da suntem aici, cred ca era si normal, pentru ca e si la domnul presedinte al Camerei si la domnul ministru acasa aceasta rusine si il felicit pe domnul Grindeanu ca s-a implicat si pana la urma s-a gasit o rezolvare. De fapt, de cate ori ne mai intalneam la Guvern sau la Parlament, cred ca intotdeauna se incepea cu aceasta problema pe care o aveti aici. Sunt 35 de loturi in acest moment, domnule Grindeanu, ma laud si eu un pic cu munca dumneavoastra. 35 de loturi in executie, in acest moment de drum expres si autostrada, respectiv 750 de kilometri.

Asta tinand cont ca pana acum, tot pe timpul domnului Grindeanu, s-au dat in circulatie primii 1.000 de kilometri. Asta inseamna stabilitate, stabilitate intr-un minister, stabilitate intr-un guvern, chiar daca este de coalitie si ma bucur mult ca s-a facut o distinctie foarte clara intre Guvernul Romaniei si ce are de facut Guvernul Romaniei, Parlamentul Romaniei si cursa electorala propriu-zisa. E pentru prima oara si sunt mandru de asta cand se fac aceste distinctii intre institutiile fundamentale ale statului roman si cursa electorala propriu-zis. Multumesc”, a declarat premierul Marcel Ciolacu, in timpul vizitei.

De asemenea, premierul a mai transmis ca isi va respecta promisiunile facute.

Calvarul soferilor nevoiti sa mearga in cozi interminabile va lua sfarsit! Iar toti romanii vor putea circula – fara intrerupere – pe Autostrada A1, de la Nadlac pana la Boita!

Ne respectam promisiunile facute! In mai putin de 2 ani, am lansat lucrari de autostrazi comparabile cu ceea ce s-a construit pana acum in 30 de ani. Ii multumesc domnului Sorin Grindeanu pentru tot efortul depus”, a transmis premierul Marcel Ciolacu, ulterior, pe pagina de Facebook. (Mara Ion)

 

Leave a Reply