Lansare de carte la Universitatea de Medicina si Farmacie din Timisoara: Soul & Perspectives. Confessions of Young Doctors, A Therapeutic Journal (P)

Universitatea de Medicina si Farmacie „Victor Babes” din Timisoara va invita la lansarea volumelor Soul si Perspectives, Confessions of Young Doctors. A Therapeutic Journal, aparute sub coordonarea sef lucrari dr. Simona Olaru-Posiar.


Evenimentul va avea loc luni, 27 mai 2024, de la ora 18,30, la Galeria Indecis, cu sediul in Bastion 3 (strada Hector nr. 1).

Volumele sunt rezultatul unui proiect amplu ce s-a intins pe o perioada de 4 ani (octombrie 2020 – aprilie 2024). La proiect au participat peste 500 de studenti ai Universitatii de Medicina si Farmacie „Victor Babes” din Timisoara, care si-au transcris in aceste pagini gandurile, angoasele, bucuriile.

Lucrarea reprezinta un proiect trilingv (romana, engleza si germana) si este gandit ca jurnal terapeutic realizat de studentii medicinisti timisoreni.

La eveniment, alaturi de coordonatoarea cartilor, vor lua cuvantul conferentiar universitar dr. Daniela Silindean si lector universitar dr. Ana-Maria Dascalu-Romitan.

Evenimentul este gazduit de Galeria Indecis, in parteneriat cu Municipiul Timisoara, prin Centrul de Proiecte.

Inscrierea la eveniment este recomandabila si se face accesand acest link. (UMF, Diana Mihai, ofiter de presa)

Leave a Reply