Competitia 3×3 Iulius Town Challenge are loc in acest weekend, iar kit-urile pentru „The Color Run” si „La Petrovaselo in vie” pot fi ridicate de la standurile din Iulius Mall

Iulius Town incurajeaza practicarea oricarei forme de sport, astfel ca sustine evenimentele care promoveaza un stil de viata sanatos. Standurile de ridicare a kit-urilor de participare la cursele „The Color Run” si „La Petrovaselo in vie” se afla in Iulius Mall, iar in weekend esti invitat la traditionalul 3×3 Iulius Town Challenge, eveniment dedicat pasionatilor de baschet.


Sambata si duminica, 25 – 26 mai 2024, Iulius Gardens se va transforma intr-un teren inedit de baschet, unde vor avea loc meciurile din cadrul competitiei 3×3 Iulius Town Challenge.

Pe langa partidele de baschet de 3 la 3, vor avea loc si probe precum: concursuri individuale de aruncari de 3 puncte, aruncari libere, Skills Challenge si KNOCKOUT Challenge. Accesul este gratuit, asa ca vino in Iulius Gardens sa iti sustii echipa preferata! 3×3 Iulius Town Challenge este la cea de-a treia editie.

Daca te-ai inscris la cea mai vesela si colorata cursa, „The Color Run”, te poti antrena saptamana aceasta venind in Iulius Town pentru kit-ul de participare. Standul este amplasat la etajul Iulius Mall, in piateta Intersport, iar voluntarii te asteapta pana pe 24 mai 2024 sa iti ridici kit-ul.

Tot la etajul Iulius Mall, in piateta Cinema City, se afla standul de ridicare a kit-urilor pentru cursa „La Petrovaselo in vie”, eveniment care promoveaza alergarea in natura. Standul va fi prezent in Iulius Mall joi, de la ora 18.00, pana la 21.00, si vineri, in intervalul orar 18.00 – 20.30. (Iulius Town, Consuela Dobos)

Leave a Reply