Retro Parada cu masini din anii `20, festival cu mii de flori, Caravana Dintisorului si teatru de papusi, in weekend, la Iulius Town Timisoara (P)

Un nou weekend efervescent, cu evenimente pentru intreaga familie va asteapta la Iulius Town Timisoara. La Retro Parada vei descoperi 10 masini de colectie, iar in cadrul Florall – Festivalul Artei Florale sunt pregatite aranjamente realizate din mii de flori.


In Iulius Town am pregatit si provocari pentru copii: la Caravana Dintisorului isi pot invinge teama de stomatolog, iar la Teatrul de Papusi vor afla povestea fratilor „Hänsel si Gretel”.

Un model de Buick din anul 1925, un Bentley din 1934, un Mercedes din 1939, Citroen din 1923 sunt o parte dintre autovehiculele de colectie pe care le poti vedea in acest weekend la Iulius Town. Retro Parada revine sambata, 18 mai, cu 10 modele de masini, expuse in Iulius Gardens, in zona platoului Emag, in intervalul orar 10 – 15.

Iulius Gardens gazduieste in acest weekend a doua editie a Florall – Festivalul Artei Florale, unde sunt expuse aranjamente din mii de flori. Printre cele mai spectaculoase instalatii pe care le poti vedea se numara: tunelul tridimensional realizat din mii de flori, dar si podul florilor romanesti. In cadrul Florall au loc si ateliere pentru copii si adulti, facepainting cu tematica florala, sesiuni demonstrative sustinute de peste 20 de artisti floristi, momente artistice, dar si surprize muzicale.

Programul complet poate fi consultat pe site-ul Iulius Town Timisoara.

Caravana Dintisorului a ajuns la cea de-a X-a editie, iar duminica, de la ora 11, ii asteapta pe copii in Iulius Town Timisoara, pe Aleea My Town, aflata in proximitatea restaurantului Daily.

Cei mici vor invata prin joaca de ce este importanta igiena orala, iar prin ateliere creative isi vor invinge frica de stomatolog. Caravana Dintisorul este organizata de Timisoara Dental Students Association.

Tot duminica, pe scena din Iulius Gardens, va avea loc Teatrul de Papusi, de la ora 11, unde cei mici vor afla povestea fratilor „Hänsel si Gretel”.

(Iulius Town Timisoara, Consuela Dobos)

Leave a Reply