VIDEO / Lovitura de imagine pentru Ionut Nasleu: Doi demnitari ai statului roman, degustare de palinca la o ghereta a Cazanariei Obrejana

Singurul producator autorizat de palinca din Banat, Ionut Nasleu, fost director al pietelor din Timisoara, a dat o mare lovitura de imagine, azi, prin prezenta la standul sau, instalat temporar pe campurile companiei Merpano, din Sacalaz, a doi demnitari de la varful statului roman.


Este vorba despre Sorin Grindeanu, prim viceprim-ministru, si Alfred Simonis, presedinte interimar al Camerei Deputatilor.

Aflati intr-un grup de politicieni din PSD Timis, candidati la alegerile de luna viitoare si sustinatori din zona electoratului, cei doi demnitari, impreuna cu candidatul la Primaria Sacalaz, Dumitru Boboi, au ciocnit cate un paharel de palinca, anticipand victoria social democratilor dupa numararea voturilor din 9 iunie.

“Astazi, am avut onoarea sa fim vizitati de catre domnul ministru Sorin Grindeanu si de catre presedintele Camerei Deputatilor, domnul Alfred Simonis, care au laudat palinca noastra, fiind si unica palinca autorizata din Banat. Intotdeauna cu cei mai buni”, este mesajul transmis de mogulul palincii din Banat, Ionut Nasleu.

Ca de fiecare data, in ultimele luni, i-a fost aproape Dalia Nasleu, noua sa partenera de viata. “Ai auzit ce a spus Grindeanu? Ca palinca noastra este ca lapcele”, ne-a transmis, in grai banatean, antreprenorul Ionut Nasleu. (Mara Ion)

Leave a Reply