George Simion, la Timisoara: ”Impreuna cu noi se afla inaintasul nostru, Vlad Tepes!” (P)

Caravana Patrioti in Europa, organizata de AUR pentru prezentarea candidatilor la alegerile din 9 iunie, a poposit marti, 14 mai, la Timisoara, in Piata Victoriei.


Evenimentul de prezentare a candidatilor AUR la alegerile din 9 iunie s-a desfasurat in centrul orasului, acolo unde peste 1.000 de persoane au participat la un flashmob si o plimbare impreuna cu George Simion pe strazile pietonale din oras.

“Impreuna cu noi se afla inaintasul nostru, Vlad Tepes, si candidatii AUR la europarlamentarele din 9 iunie si la primariile din Timis. Vrem sa amintim de lupta inaintasilor: Vlad Tepes, Mihai Viteazul, Stefan cel Mare, Horia Closca si Crisan!”, a fost mesajul transmis de George Simion in Piata Victoriei din Timisoara.

“Ne aflam aici cu totii, in aceasta piata simbol a Timisoarei, sa discutam cu dumneavoastra, sa discutati cu ei direct si sa va explicam ce vrea AUR pentru Romania. In primul rand, fiindca ne aflam la Timisoara vrem libertate!”, a conchis presedintele AUR.

In final, participantii la flashmob-ul din Piata Victoriei din Timisoara au recitat, la unison, celebrul catren din Scrisoarea a III scrisa de Mihai Eminescu:

“Cum nu vii tu, Tepes doamne, ca punand mana pe ei,

Sa-i imparti in doua cete: in smintiti si in misei,

Si in doua temniti large cu de-a sila sa-i aduni,

Sa dai foc la puscarie si la casa de nebuni”.

George Simion a facut ulterior fotografii cu sute de oameni care i-au solicitat acest lucru, a discutat cu cei prezenti despre problemele orasului si despre planurile AUR dupa alegerile din 9 iunie.

La eveniment au participat, pe langa mai multi candidati la alegerile locale, eurocandidatii Cristina Dumitrescu, Georgiana Teodorescu, Nicolae Vlahu, Gheorghe Piperea, Cosmin Corendea, Avram Fitiu sau Cristian Mancas.

In timpul marsului pe strazile orasului oamenii au aclamat multimea si au strigat alaturi de cei prezenti: “Cine suntem noi?”, cu raspunsul care da de multa vreme fiori Partidului Comasat: “AUR!” (AUR Timis, Patricia Marcut)

Leave a Reply