CCIA Timis invita antreprenorii la o noua serie a programului de training in Marketing Digital (P)

Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timis organizeaza in perioada iunie – iulie 2024 un curs de Competente Digitale – Marketing Digital, destinat imbunatatirii cunostintelor in utilizarea mediului online pentru promovare si comunicare.


Participantii la curs vor avea ocazia de a dobandi, intr-o maniera concentrata si eficienta, o serie de competente digitale din sfera promovarii online, atat de necesare in dezvoltarea unei afaceri.

Cursul a fost conceput special pentru a veni in sprijinul celor care doresc sa invete notiuni generale despre marketing online – antreprenori, freelanceri sau lucratori in domeniul marketingului, comunicarii si relatiilor publice, sau persoanelor care doresc sa dezvolte o strategie pentru cresterea vanzarillor sau notorietatii brandului.

La finalul cursului, absolventii vor primi o Dploma de participare cu supliment descriptiv, ca urmare a promovarii evaluarii finale.

Cursul are o durata de 50 ore de teorie si practica si se desfasoara in sistem hibrid la Centrul Regional de Afaceri al CCIAT din Timisoara, Bd. Eroilor de la Tisa nr.22.

Lectorul cursului este asist.univ.dr. Bianca Dramnescu, specialist in stiintele comunicarii.

Inscrierea se face accesand link-ul:

https://www.cciat.ro/cciat_cciat_CURS_Competente_Digitale_Marketing_Digital_MAI_IUNIE_2024

Informatii privind structura cursului, orar, taxa de participare, altele sunt disponibile pe site-ul CCIAT: www.cciat.ro si / sau la tel. 0729 435 228, e-mail: rcolban@cciat.ro, Rafaela Colban – consultant cameral. (CCIA Timis, Rodica Olinic)

One thought on “CCIA Timis invita antreprenorii la o noua serie a programului de training in Marketing Digital (P)

  1. Pingback: URL

Leave a Reply