Afla propunerile in materie de fashion si lasa-te inspirat de noul catalog Enjoy Life al Iulius Town Timisoara! (P)

Pentru cei care se bucura de zilele de primavara si vor sa intampine vara cu entuziasm, brandurile din Iulius Town au pregatit sugestii interesante pentru completarea garderobei de sezon! Sezonul acesta se poarta relaxarea si stilul quiet luxury, iar catalogul fashion de la Iulius Town iti ofera inspiratia de care ai nevoie pentru vacante reusite.


Impreuna cu fashion stylist-ul Lica Popescu am creat un guide-line pentru sezonul primavara-vara 2024, cu piese vestimentare de la brandurile pe care le iubesti. Catalogul cu outfit-uri, dar si cateva tips&tricks sunt disponibile online, iar video-ul inspirational poate fi vizionat pe canalul Youtube Iulius Town Timisoara precum si pe paginile de social media Iulius Town.

 

Sezonul primavara-vara 2024 isi pune amprenta asupra unui amalgam de stiluri, de la eleganta nonconformista la exuberanta vibranta. Pe langa tinutele monocrome, regasim o explozie de culoare, cu nuante puternice si saturate care atrag privirile.

De la galbenul solar si turcoazul vibrant, la portocaliul aprins si verdele smarald, paleta de culori pentru acest sezon se inspira din natura si din optimismul regasit. Combinarile inedite si contrastante de culori vor fi la moda, incurajand expresivitatea si individualitatea. De asemenea, un outfit minimalist in alb poate fi o alegere chic si sofisticata.

Brandurile din Iulius Town te intampina cu optiuni vestimentare comode si cu vibe-ul relaxat al serilor lungi de vara, petrecute in destinatii de vacanta. Te poti bucura din plin de vremea de afara, alegand estetica minimalista, cu accente retro, dar si cu elemente cool integrate in tinute de sezon, alegand propunerile vestimentare pe care le poti vizualiza accesand catalogul Enjoy Life si clipul video asociat catalogului.

Conturarea stilului personal poate fi o misiune dificila, insa designerii vin cu piese vestimentare esentiale, versatile, dar si cu accesorii glam, usor de integrat in tinutele tale. Rochiile, bluzele sau topurile diafane, in tonuri neutre, vor fi mereu in trend, iar Calvin Klein, Reserved si Guess sunt alegerile potrivite. Siluetele elegante, croiurile versatile, detaliile simple sau elaborate, sunt doar cateva dintre elementele care iti capteaza privirea atunci cand vii la Mango, Massimo Dutti, Peek&Cloppenburg, U.S. Pollo Assn., Adidas. 

Mai poti opta pentru un outfit complet de la Nike si Sport Guru. Nu uita sa conferi lookului tau un aer twist care iti va aminti de zilele petrecute in vacanta sau de inspiratia serilor de primavara in compania prietenilor, alegand articole de la brandurile Tommy Hilfiger, Motivi, Zara, Nissa si Liu Jo. Completeaza apoi tinutele cu accesorii de la Il Passo, Swarovski, Parfois sau Opticris si note de parfum de la Obsentum.

Imbratiseaza stilul modei quiet luxury si inspira-te din propunerile catalogului online pregatit de Iulius Town!

(Iulius Town, Consuela Dobos)

Leave a Reply