Politistul anticoruptie Cornel Iures, fost sef in cadrul DGA Timis, s-a apucat de turism, in Ucraina! „Va puteti relaxa cu bani putini chiar si intr-o tara aflata in razboi”

Dupa ce a esuat in politica romaneasca, demisionand din AUR Timis dupa 10 zile de la „inregimentare”, col. (r) Cornel Iures, fostul sef al Politiei de Frontiera Timisoara si, ulterior, sef de birou in cadrul DGA Timis, a decis sa emigreze in Ucraina.


Adica, sa-si urmeze sotia, Tetiana, pe meleagurile natale, dupa ce s-au casatorit si au locuit, o perioada, intr-un apartament din comuna Giroc.

Hotararea de a lua drumul Kievului a fost luata dupa o cearta ca intre proaspat casatoriti, in urma careia Tetiana a sunat la 112 si a cerut un ordin de protectie.

S-au impacat rapid si, ca o consolare conjugala, Cornel Iures a hotarat sa-si inceapa o noua viata, in Ucraina, in oraselul Cerkasi, la aproape 200 de kilometri de Kiev.

Spune ca se simte mult mai respectat in tara sa adoptiva, ca noii sai prieteni il apreciaza, mai cu seama cand afla de la Tetiana ca a fost ofiter anticoruptie intr-o tara din Uniunea Europeana. Si-au cumparat o pensiune in conservare, cu aproape 50.000 de dolari, pe malul Niprului, pe care au inceput sa o amenajeze, in asteptarea turistilor.

Va asteptam pe toti! Va puteti relaxa cu bani putini chiar si intr-o tara aflata in razboi, Ucraina. E mai pitoresc si mai ieftin decat credeti. Noi va asteptam! Va informez ca nu va veti intalni cu drone sau rachete rusesti. E bine rau, aici! Da! Poporul asta mandru si frumos trebuie ajutat, sprijinit pentru a ramane in granitele recunoscute international si pentru a impinge barbarii rusi la ei acasa! Slava Ucrainei, Slava eroilor ei! Barbatii ucraineni lupta si pentru ca Europa sa traiasca in pace. Nu uitati, avem pacea in tara pentru ca Ucraina continua sa tina piept barbarilor rusi!”, spune Cornel Iures intr-un mesaj postat pe Facebook.

De asemenea, sotia lui ucraineanca, Tetiana, a dezvaluit ca in Romania si-a descoperit iubirea vesnica, iar ideea cu pensiunea si lansarea in afacerea cu turisti i-a venit tot in Romania.

Ca multi dintre ucrainienii nostri si eu am fugit de razboi si soarta m-a dus in Romania fermecatoare unde am asteptat iubirea vesnica. Acolo am vazut Conace fantastice cu diferite Chans si copaci exotici si m-am nascut vis sa am o astfel de zona de relaxare cu familia in Ucraina noastra inflorita.

Atat de putin cate putin principiile native sunt atrase de pamantul lor natal. Asa ca fara sa ma gandesc mult timp, m-am intors acasa sa imi implinesc visul.Am cumparat o mica gospodarie si o voi transforma intr-un oras paradis cu epopeea romaneasca, pentru ca sotul meu este roman si vrea sa contribuie si el la dezvoltarea si restaurarea Ucrainei.” (G.I.)

 

Leave a Reply