Moartea vine cu BMW-ul! O tanara in varsta de 17 ani si-a pierdut viata, in urma unui accident rutier produs la iesirea din Sacalaz

O tanara de 17 ani si-a pierdut viata pe o sosea din Timis, duminica seara, dupa ce autoturismul in care se afla a iesit de pe carosabil si s-a oprit, in camp, la peste 100 de metri distanta. Bucati din BMW s-au imprastiat pe zeci de metri. Tragedia s-a produs pe DN 59A, la 20 de kilometri de Timisoara, la iesirea din comuna Sacalaz.


La un moment dat, soferul de 19 ani – care avea permisul de doar 5 zile si primise BMW-ul cadou de la parinti chiar in ziua tragediei – ar fi pierdut controlul volanului. Cei doi se grabeau sa ajunga la o petrecere in localitatea Beregsaul Mare, la aproximativ 20 de kilometri de Timisoara, iar intr-o curba soferul a pierdut controlul volanului. Pentru ca nu purtau centura de siguranta, ambii tineri au fost proiectati din autoturism.

“Veneam incoace de la Sacalaz. Am venit inapoi la Beregsau si deodata am vazut ca era pe mijloc de drum o masina cu faza lunga. Odata am vazut iarba, praf si nu stiu, de acolo pana aici, s-a dat peste cap. Nu avea viteza mare. Eram in spatele lui la vreo 20 de metri. Si aici nu stiu cum am ajuns langa masina, el era, saracu’, plangea langa fata. Fata era, saraca, la 300 de metri de masina”, a spus soferul din spatele masinii implicate in accident.

“La fata locului am gasit doua victime, una era constienta, cealalta inconstienta. Am asigurat masurile de prim ajutor, masuri de prevenire a stingerii incendiilor. Intre timp, doamna doctor de pe ambulanta a declarat victima inconstienta, o fata, decedata. Masina a fost distrusa in proportie de 70%”, a precizat Vasile Manzatu, pompier ISU Timis.

“Nu stiu, ca eu eram acasa. La ora 01:05 m-a sunat si a zis «Mama, hai. ca mi-a taiat unul calea si am avut accident». Atata tot. Si am luat masina cu copilul cel mare si am venit incoace. Era in masina cu o fata, cu o prietena, dar nu era prietena lui, era o prietena cunoscuta si a zis ca merge la un suc, atata tot, altceva, nu stim nimic. Il dor coastele si a zis ca nu vrea sa mearga la spital si am zis sa mearga la spital ca nu e de stat asa”, a spus mama tanarului de 19 ani.

„Atat stiu sa va spun. Nu stiu cine este criminalul ala. Nu doresc sa faca inchisoare. Vreau sa fie si el la trei metri cum este fata mea. Printesa mea nu mai e, a murit, din cauza lui. Un prapadit mi-a distrus fata. Nu mi-a spus ca pleaca niciunde. A fost la munca fata, a iesit de la munca, a plecat acasa. Dupa, nu stiu ce s-a intamplat”, a marturisit mama fetei de 17 moarta in tragicul accident de langa Timisoara”, a declarat si mama tinerei care a murit in accident.

Politistii din Timis au deschis acum un dosar penal pentru ucidere din culpa si urmeaza sa stabileasca cauzele exacte in care s-a produs accidentul. (V.E.)

Leave a Reply