Expozitie cu peste 300 de caricaturi si lucrari umoristice pot fi admirate in Iulius Town Timisoara (P)

In acest final de saptamana, in Iulius Town, sunt asteptati iubitorii de satira, care vor descoperi o expozitie cu peste 300 de caricaturi realizate de artisti romani. Timisorenii care vin in Iulius Mall pot beneficia si de o spirometrie gratuita, iar cei care s-au inscris la Timotion au timp pana sambata sa isi ridice kit-urile din zona Cinema City. Iar copiii vor afla povestea „Celor trei purcelusi” in cadrul Teatrului de Papusi.


De-a lungul timpului, artistii au apelat la caricatura pentru a transmite idei si mesaje intr-o forma inedita si care, de cele mai multe ori, a amuzat publicul.

Pana pe 16 mai 2024 in Iulius Town puteti admira o colectie impresionanta ce cuprinde peste 300 de lucrari realizate de artistii Traian Abruda, Radu Cletiu, Liviu Curtuzan, Sergiu Nicola, Radu Stoica si Ilie Chelariu.

Atriumul devine un spatiu expozitional, unde timisorenii vor descoperi lucrari umoristice inspirate din societatea actuala si nu numai. Vineri si sambata, in intervalul orar 14.00 – 16.00, Radu Cletiu va fi prezent in Atrium si va realiza portrete caricaturale gratuite. Vino sa vezi operele umoristice, expuse in Iulius Mall!

In acest final de saptamana, sambata si duminica, in intervalul orar 10.00 – 22.00, in zona Auchan, poti beneficia si de o spirometrie gratuita, care ajuta la diagnosticarea anumitor afectiuni ale plamanilor, prin masurarea volumului de aer expirat. Evenimentul este organizat de Societatea Romana de Pneumologie in parteneriat Spitalul Clinic de Boli Infectioase si Pneumoftiziologie „Dr. Victor Babes” Timisoara.

Daca te-ai inscris la competitia Timotion, te asteptam in Iulius Mall sa iti ridici kit-ul de participare. Grabeste-te pentru ca voluntarii te asteapta in zona Cinema City pana sambata, 11 mai!

Cei mici sunt asteptati de personajele lor preferate la o noua reprezentare a Teatrului de Papusi. In aceasta duminica, in food court, de la ora 11, copiii vor afla povestea „Celor trei purcelusi”.  (Iulius Town, Departament PR)

Leave a Reply