Vino sa afli de la expertul financiar Iancu Guda cum sa iti gestionezi eficient bugetul si sa faci economii. Conferinta „Destepti cu banii” are loc joi, la Iulius Town (P)

Au mai ramas doua zile pana la conferinta „Destepti cu banii“,  care va avea loc in salile de evenimente Iulius Congress Hall din Iulius Town. Pe 14 martie, veti afla de la expertul financiar Iancu Guda si de la alti specialisti in domeniu cum sa iti gestionezi eficient bugetul.


Conferinta „Destepti cu banii”, de la Iulius Congress Hall, va avea loc joi, 14 martie 2024, de la ora 13,30 si este dedicata antreprenorilor si persoanelor care vor sa isi investeasca intr-un mod inteligent economiile si sa isi construiasca un viitor financiar sanatos.

Cum sa te pregatesti pentru investitii inteligente, cum sa gestionezi riscurile, cum sa investesti in actiuni, obligatiuni si alte instrumente financiare, cum sa iti gestionezi bugetul si cum poti sa economisesti – sunt o parte dintre intrebarile la care poti afla raspunsurile in cadrul conferintei.

Iancu Guda – expert financiar, autor si producator al emisiunii ,,Bani in miscare”, Laura Hexan – Global Capital Markets, Head of Retail Sales BCR si Horia Braun – CEO Erste Asset Management vor sustine o sesiune extinsa de educatie financiara, care ii vor aduce pe cei prezenti cu un pas mai aproape de realizarea obiectivelor de economisire si investitii.

Evenimentul este organizat de IULIUS cu sprijinul BCR, cu misiunea de a normaliza, la nivelul societatii romanesti, conversatiile despre bani, planificare si independenta financiara.  BCR a depasit pragul de 1 milion de romani care au trecut prin programele de educatie financiara ale bancii – Scoala de Bani si Coaching Financiar.

Investeste in tine prin alegeri financiare inteligente! (Iulius Town Timisoara)

Leave a Reply