Judecatoarea de la Tribunalul Dolj inregistrata cand injura ca la usa cortului, acuzata ca foloseste resursele institutiei in procesul cu fostul iubit

Judecatoarea Livia Colan, presedinta Sectiei Penale de la Tribunalul Dolj, este acuzata de fostul iubit ca foloseste resursele instantei unde-si desfasoara activitatea pentru a scana si trimite documente la Judecatoria Calafat, unde se afla dosarul 1894/201/2023, avand ca obiect pretentii.


Madalin Chipirlin, care a fost data in judecata pentru o datorie de 6.000 de euro, spune ca folosirea adresei de serviciu de la Tribunalul Dolj in corespondenta privata cu Judecatoria Calafat reprezinta o forma de presiune din partea magistratului care a initat acest proces, motiv pentru care ar putea cere stramutarea dosarului.

In data de 05.12.2023, in jurul orelor 11,30, am accesat si verificat dosarul electronic 1894/201/2023, aflat pe rolul Judecatoriei Calafat, dosar in care am calitatea de parat, iar doamna magistrat Colan Livia Constanta are calitatea de reclamant, observand urmatoarele: doamna magistrat Colan Livia Constanta a utlizat si transmis de pe mailul alocat acesteia pentru desfasurarea atributiilor de serviciu in cadrul Tribunalului Dolj, in interes personal la dosarul cauzei 1894/201/2023 un fisier PDF ce continea precizari. De asemenea a utilizat resursele institutionale din cadrul Tribunalului Dolj, pentru a imprima si scana in format PDF acest fisier ce contine precizari.  Fisierul de tip PDF depus de doamna magistrat, prezinta sursa scanarii precum si data efectuarii, prin denumirea electronica a acestuia Gr6Pen_2023-12-05”, ne-a declarat Madalin Chipirlin.

Reamintim ca judecatoarea Livia Colan, presedinta Sectiei Penale de la Tribunalul Dolj, a fost inregistrata de fostul iubit, Madalin Chipirlin, injurand ca la usa cortului, dupa ce i-a blocat calea si s-a urcat la el in masina pentru a-i cere socoteala cu privire la o suma de bani pe care barbatul i-o datoreaza. Magistratul ar avea de recuperat de la el 6.000 de euro si 5.000 de lei, bani pe care i-ar fi imprumutat in timpul relatiei.

Redam cateva replici din timpul discutiei dintre cei doi:

Judecatoarea: De ce nu-mi dai banii?

Fostul iubit: Nu stii sa vorbesti frumos cu omul.

Judecatoarea: Baaa, sunt pe banii mei! Sa vorbesc frumos pe banii mei?!

Fostul iubit: Du-te si fa asa in instanta!

Judecatoarea: Baa, pe banii mei sa vorbesc frumos cu tine?

Fostul iubit: In momentul cand ai atitudinea asta nu am ce discuta cu tine.

Judecatoarea: Futu-ti mortii ma-tii!

Fostul iubit: Aaaa

Judecatoarea: Ba futu-ti mortii ma-tii!

Fostul iubit: Hai lasa ca mergem la politie.

Judecatoarea: Mergem

Fostul iubit: Vezi ca mi-ai luat ochelarii desteapta! (se aude portiera de la masina)

(G.I.)

Leave a Reply