Focuri de arma intr-un camping din statiunea Vama Veche. Un turist in varsta de 21 de ani, impuscat in picior

Un tanar in varsta de 21 de ani a fost impuscat in picior, in aceasta seara, intr-un camping din statiunea Vama Veche. La fata locului s-a deplasat un negociator din cadrul IPJ Constanta, dupa ce atacatorul, un barbat in varsta de 50 de ani, a amenintat ca se sinucide.


„La data de 14 iulie a.c., in jurul orei 18,20, politisti din cadrul Politiei municipiului Mangalia – Biroul de Politie Vama Veche – 2 Mai au fost sesizati cu privire la faptul ca, pe fondul unui conflict spontan, intr-un camping din statiunea Vama Veche, un barbat, de 21 de ani, ar fi fost impuscat in picior, cu o arma, de un barbat, de 50 de ani”, a transmis IPJ Constanta.

Barbatul de 21 de ani a fost preluat de ambulanta si transportat la spital. Cercetarile sunt in derulare pentru stabilirea imprejurarilor in care a avut loc incidentul, dar si pentru identificarea tipului de arma folosit. De asemenea, la fata locului se afla un negociator din cadrul IPJ Constanta, avand in vedere faptul ca barbatul, in varsta de 50 de ani, a amenintat ca se sinucide. (V.E.)

Foto: arhiva

Leave a Reply