Dupa succesul repurtat cu ciocolata personalizata a Muzeului National al Bucovinei – care a reamintit vizitatorilor, si nu numai, gustul de neuitat al ciocolatei cu lapte, crema de rom si biscuit crocant, combinat cu un ambalaj elegant, personalizat cu insemne si culori specifice identitatii vizuale a muzeului – la Suceava s-a lansat si ciocolata Ciprian Porumbescu.
Reprezentantii muzeului au declarat ca lansand o ciocolata care poarta numele muzicianului si chipul, o ciocolata cu gust de balada, institutia doreste sa marcheze inca o data Anul Cultural Ciprian Porumbescu.
Este vorba despre o ciocolata cu lapte, cu crema de cafea si royaltine, reteta creata in colaborare cu Pralin Group of Companies.
Batoanele de ciocolata, care pe ambalaj au chipul marelui compozitor nascut la Stupca, pot fi cumparate de la Muzeul de Istorie Suceava.
Acestea contin crema de cafea pentru ca muzicianul iubea cafeaua.
“De ce am ales ciocolata cu cafea? Pentru ca, din sutele de file cu scrieri despre Ciprian Porumbescu, studiate de oamenii pasionati si dedicati ai muzeului, am aflat ca lui Ciprian Porumbescu ii placea mult cafeaua.
Produse fabricate manual de firma Pralin Cisnadie, din Sibiu, cu care Muzeul National al Bucovinei colaboreaza, sortimentele de ciocolata sunt create dupa retete special create pentru muzeul nostru.
Știm deja ca ciocolata da o stare de bine, iar in combinatie cu vizita la muzeu nu poate decat sa confirme sloganul Muzeului National al Bucovinei: Mai mult decat muzeu!
De la magazinul de prezentare al Muzeului de Istorie Suceava, puteti achizitiona cele doua sortimente de ciocolata, cat si multe alte produse personalizate ce pot deveni cadouri deosebite pentru cei dragi”, a declarat directorul Muzeului National al Bucovinei, Emil Ursu. (I.P.)
Sursa: informatiata.ro