Un angajat al Primariei Fibis a fost amendat de comisarii Garzii de Mediu Timis, dupa ce a fost prins ca goleste o vidanja pe un camp din apropierea localitatii

Un angajat al Primariei Fibis a fost prins de comisarii Garzii de Mediu in timp ce golea reziduurile dintr-o vidanja pe un camp, in apropierea unor case. Mai grav este ca barbatul nu detinea nici permis de conducere.


In urma incidentului, Garda de Mediu din Timis a demarat o ancheta. Imaginile au fost surprinse pe un camp din comuna Fibis, judetul Timis, la nici 300 de metri de casele locuite din zona.

“M-a chemat un vecin ca i s-a umplut de la ploaie si m-am dus si am tras apa. Da, m-am urcat la volan fara permis. Dar am mers pe delaturi, nu am mers pe drumurile principale. Nu am facut o infractiune, poate nu am stiut. Localnicii sunt foarte rai, asta este o razbunare”, a declarat barbatul.

Localnicii din zona se plang de mirosul insuportabil, dar si de pericolul pentru sanatatea lor.

Dupa ce imaginile au fost facute publice, Garda de Mediu din Timis a demarat o ancheta. In urma incidentului, angajatul a fost sanctionat disciplinar cu 10% din salariu. (Mara Ion)

Sursa: ziuadevest.ro

Leave a Reply