Timisoreanul Alfred Simonis, reales la conducerea grupului social-democrat din Camera Deputatilor. “Ma onoreaza si ma obliga in egala masura!”

Presedintele PSD Timis, Alfred Simonis, a anuntat ca, in urma votului din Consiliul National al PSD, va detine pozitia de lider al grupului social-democrat din Camera Deputatilor si in urmatoarea sesiune parlamentara.


“Multumesc colegilor pentru increderea acordata! Ma onoreaza si ma obliga in egala masura! Realegerea ca lider al grupului Partidului Social Democrat din Camera Deputatilor inseamna munca si responsabilitate, dar nu ma feresc de niciuna si voi face tot ce-mi sta in putere sa le tratez cel putin cu aceeasi seriozitate ca si pana acum”, a transmis Simonis pe pagina sa de Facebook

Reamintim ca timisoreanul Alfred Simonis detine aceasta pozitie din luna februarie 2019, cand presedinte PSD era Liviu Dragnea.

Alegerile pentru conducerile grupurilor parlamentare se fac la inceputul fiecarei noi sesiuni parlamentare. Asadar, la PSD, la Camera Deputatilor, va ramane in functie actualul titular, deputatul Alfred Simonis, presedinte al PSD Timis. El detine aceasta pozitie din luna februarie 2019, atunci cand partidul era condus de Liviu Dragnea. (Mara Ion)

Leave a Reply