Traficanti de droguri pregatiti sa dea lovitura la un festival de muzica de pe litoral, ridicati de mascati. La perchezitii au fost gasite pastile de ecstasy, cocaina, cannabis, ketamina si altele

Procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism – Serviciul Teritorial Constanta au dispus, in 22 septembrie, retinerea pe o perioada de 24 de ore a unui numar de 2 inculpati, pentru savarsirea infractiunilor de trafic de droguri de risc si de mare risc si efectuare, fara drept, de operatiuni cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive.


In cauza s-a retinut faptul ca inculpatii au detinut diverse cantitati de droguri de risc si mare risc in vederea comercializarii catre consumatorii aflati la un festival de muzica electronica, organizat pe raza judetului Constanta.

La data de 20.09.2021, procurorii DIICOT – Serviciul Teritorial Constanta impreuna cu ofiteri de politie judiciara din cadrul BCCO Constanta au efectuat o perchezitie domiciliara, pe raza statiunii Neptun, in urma careia au fost ridicate 416 comprimate de ecstasy, 48 de grame de cocaina, 79 de grame de ketamina, 990 de grame de amfetamina, 610 grame de cannabis, 90 de grame de rezina de cannabis, precum si alte substante susceptibile a avea efecte psihoactive.

La data de 22.09.2021, Tribunalul Constanta a dispus arestarea preventiva a celor doi inculpati, pentru o perioada de 30 de zile. (I.P.)

 

Leave a Reply