Festivalul Mediteranean de la Timisoara, un adevarat festin pentru amatorii de fructe de mare, kebab si deserturi turcesti (P)

Baclavaua clasica, 100% turceasca si delicatese de mare, la Festivalul Mediteranean de la Timisoara. Deschis la amiaza, cand timisorenii inca nu si-au incheiat saptamana de lucru, festinul culinar va fi la dispozitia gurmanzilor, in acest weekend, la corturile din parcarea Shopping City din Calea Sagului.


Timisorenii gurmanzi, dar si cei care vor sa cunoasca bucataria mediteraneana, pot alege intre homar, creveti in sos de vin sau pane, tentacule Calamar in sos picant, scoici, carne midie in sos rosu picant sau un meniu complet cu kebab si frigarui.

Gusturi care te poarta, undeva, pe plajele insorite ale Mediteranei. O gama variata de baclava cu nuca, cu fistic, rahatul cu diverse ingrediente sunt delicii care pun la incercare papilele gustative ale celor prezenti la locul evenimentului, veniti special pentru acest festival sau doar in trecere. (L.K.)

 

Leave a Reply