Inspectorul sef al ITM Timis s-a rugat la mormantul lui Arsenie Boca pentru imunizarea la Covid-19 a angajatorilor si a angajatilor de pe piata muncii din Timis

Cu gandul la angajatorii din Timis si la vasta piata a muncii din capitala Banatului – care in perioada urmatoare va primi o injectie de capital de 200 milioane de lei, dupa cum a anuntat primarul Dominic Fritz -, inspectorul sef al Inspectoratului Teritorial de Munca Timis, Pavel Kasai, s-a aflat, astazi, la Manastirea Prislop, unde s-a rugat ca Dumnezeu sa ne scape de pandemie.


“Am venit astazi sa ma rog la Manastirea Prislop, la mormantul Sfantului Arsenie Boca, ai multumi pentru rugaciunile care le face la bunul nostru Isus Hristos si Maicuta Sfanta sa ne scape de raspandirea virusului SARS-COV 2 in randul angajatorilor si angajatilor de pe piata muncii a jud. Timis, precum si locuitorilor judetului Timis si sa binecuvanteze Romania si poporul ei! Doamne ajuta!”, este mesajul ecumenic postat de Pavel Kasai pe pagina sa de Facebook.

Ruga inspectorului sef Pavel Kasai se pare ca a ajuns, deja, la cer, pentru ca, in Timis, rata de infectare la mia de locuitori se apropie de zero.

Potrivit informatiilor publicate, azi, de Prefectura Timis, rata de infectare in judetul nostru a scazut la 0,38 la mia de locuitori, cu doar o singura persoana confirmata cu Covid-19, in ultimele 24 de ore. (Gabriela Gaspar)

Leave a Reply