Ludovic Orban cere demiterea lui Catalin Drula din guvern. “Cand un ministru il ataca pe premier, atunci pleaca acasa!”

Liderul PNL Ludovic Orban a precizat, astazi, in cadrul unei declaratii de presa, ca ministrul Transporturilor, deputatul de Timis Catalin Drula, ar trebui sa plece acasa, dupa ce l-a atacat dur pe premier.


“Nu exista ministru care sa atace premierul, Guvernul reprezinta o echipa. Cand un ministru isi ataca un coleg inseamna ca nu mai vrea sa faca parte din guvern. E total daunator ca unul sau altul sa-si permita sa dea declaratii împotriva premierului. E o chestiune ce tine de logica de functionare a guvernarii. Cand un ministru il ataca pe premier, atunci pleaca acasa”, a sustinut Ludovic Orban.

De partea cealalta, premierul Florin Citu s-a aratat mai pacifist si a spus ca va evalua activitatea ministrilor din guvernul sau pe ceea ce fac, nu pe ceea ce spun ca fac.

“Le-am cerut ministrilor, din primul moment, sa faca reforme si au avut sustinerea mea. Inca nu am vazut un plan de reducere a cheltuielilor bugetare. Cel mai simplu mod de a face reforma e sa te uiti la propriul minister. Nu te lupti cu sindicatele, nu te lupti cu nimeni”, a accentuat Citu, cu referire la Ministerul Transporturilor.

Catalin Drula, vicepresedinte USR PLUS si ministru al Transporturilor, l-a criticat pe premierul Florin Citu dupa demiterea ministrului Voiculescu, spunand ca este „un zombie politic”. (Mara Ion)

Leave a Reply