Toate drumurile duc la JUMBO! Timisorenii ignora toate riscurile Covid-19 si stau la cozi uriase pentru a cumpara cadouri de sarbatori

Cozile specifice anilor de dinainte de 1990 au reaparut, in aceste zile, in fata unui hipermarket de la marginea Timisoarei, insa, de aceasta data, oamenii nu se mai inghesuie pentru a “prinde” o paine sau un litru de lapte, ci pentru a cumpara cadouri de sarbatori.


Magazinul Jumbo, aflat in apropierea Aeroportului International Timisoara, a devenit destinatia de shopping obligatorie pentru cumparatorii din Timisoara, dar nu numai, chiar si din judetele apropiate, care-si doresc cadouri speciale pentru sarbatorile de iarna.

Mai cu seama ca fantezia producatorilor de jucarii, decoratiuni de brad si a altor marfuri specifice acestei perioade poate fi admirata, in toata splendoarea, la magazinele din reteaua Jumbo.

Riscurile imbolnavirii cu virusul Covid-19 nu mai reprezinta un pericol, in ciuda nerespectarii distantarii fizice si a altor restrictii pandemice, important este sa ajungi sa-ti umpli cosul cu jucarii la Jumbo.

Imaginile postate pe retelele de socializare, cu cozile imense de la intrarea in hipermarketul de la marginea Timisoarei, contrasteaza izbitor cu manifestarile timide ocazionate de comemorarea eroilor Revolutiei din Decembrie 1989, care au iesit in strada pentru recastigarea libertatilor pierdute de romani, printre care si cea de a cumpara cadouri si de a-l schimba pe Mos Gerila cu traditionalul Mos Craciun… (Eva Theordorescu)

Leave a Reply